Buzz

To φιλί ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και τον Κριστόφ Βαλτς που κόπηκε από τον «Θρύλο του Ταρζάν»

στα 10

Φωτιά έχουν πάρει τα social media μετά την αποκάλυψη πως μια σκηνή φιλιού ανάμεσα στον Ταρζάν και τον Κριστόφ Βαλτς κόπηκε για λόγους... ρυθμού.

To φιλί ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και τον Κριστόφ Βαλτς που κόπηκε από τον «Θρύλο του Ταρζάν»

O σκηνοθέτης του «Θρύλου του Ταρζάν», που παίζεται αυτές τις ημέρες στις ελληνικές αίθουσες με κυριότερη ατραξιόν τους κοιλιακούς του Αλεξάντερ Σκάργκαρντ, αποκάλυψε πως κινηματογράφησε μια σκηνή που περιλάμβανε ένα φιλί ανάμεσα στο χαρακτήρα του Κριστόφ Βαλτς και του (αναίσθητου) Αλεξάντερ - Ταρζάν Σκάρσγκαρντ.

Η επίμαχη σκηνή (που κανείς δεν ξέρει αν ήταν μόνο ένα «φιλί της ζωής» ή και κάτι παραπάνω) δεν έφτασε μέχρι την τελική ταινία, αφού ο Ντέιβιντ Γέιτς πίστευε πως ο τόνος της δεν ταίριαζε με την υπόλοιπη ταινία: «Την κόψαμε γιατί ήταν υπερβολική. Ηταν μια παράξενη στιγμή όταν ο Κριστόφ τον φιλάει. Μας άρεσε τη στιγμή που τη γυρίζαμε, αλλά το κοινό που είδε πρώτο την ταινία μπερδεύτηκε και στο τέλος έμοιαζε υπερβολικά έξυπνη και υπερβολικά δουλεμένη».

Δείτε ακόμη: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και η Μάργκο Ρόμπι (σχεδόν) με λιγότερα ρούχα από αυτά του Ταρζάν και της Τζέιν

Tarzan 607 4

O Ντέιβιντ Γέιτς αποκάλυψε πως υπήρχαν και περισσότερες σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου μεταξύ του Ταρζάν και της Τζέιν (η Μάργκο Ρόμπι στα καλύτερά της), οι οποίες επίσης κόπηκαν. Μήπως να μην αναρωτηθούν οι δημιουργοί του άλλο γιατί η ταινία δεν έκανε τις εισπράξεις που αναμενόταν.

Η λαϊκή απαίτηση για ένα director's cut με άθικτες όλες τις «κομμένες» σκηνές ακούγεται ήδη δυνατά...

Δείτε ακόμη: O Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (ξανα)βγάζει τα ρούχα του... για καλό σκοπό!

Margot Robbie Alexander Skarsgard

Margot Robbie Vanity Fair 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: