Φεστιβάλ / Βραβεία

MTV Movie Awards 2016: To βρακί του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και άλλα 10 πράγματα που αξίζει να μην... πετάξουμε!

στα 10

Η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων του MTV πρόσφερε θέαμα και αναπάντεχες στιγμές με εσώρουχα, εσώψυχα και παθιασμένα φιλιά.

MTV Movie Awards 2016: To βρακί του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και άλλα 10 πράγματα που αξίζει να μην... πετάξουμε!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV έρχονται για να αποθεώσουν την έννοια του «multiplex» και της μαζικής διασκέδασης, βραβεύοντας τα blockbusters της χρονιάς και τα τελευταία χρόνια ό,τι σε υπερήρωα κυκλοφορεί. Φέτος η... έκπληξη ήρθε από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» που αν δεν κέρδιζε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας σε αυτά τα βραβεία, τότε οι παραγωγοί του σχεδόν και θα το σκέφτονταν δεύτερη φορά να συνεχίσουν τη saga...

Κανείς, όμως, δεν θα θυμάται τη βραδιά για τα βραβεία της, αλλά για τα αναπάντεχα και τα εμπνευστικά που κάνουν το γύρο των social media από το πρωί και θυμίζουν σε όλους πως, ναι, ακόμη κι έτσι τα βραβεία του MTV είναι μια ξέφρενη στιγμή της βιομηχανίας...

Ακολουθούν, χωρίς σειρά προτεραιότητας, τα πράγματα που κρατάμε από τη φετινή απονομή των κινηματογραφικών βραβείων του MTV.

ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο - εκτός αν το ότι υποδύεται τον Ταρζάν τον κάνει να φέρεται κάπως πρωτόγονα (!) - ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ βγήκε στη σκηνή των βραβείων χωρίς παντελόνι, σκορπώντας ρίγη ενθουσιασμού σε όσους δεν έχουν βαρεθεί να τον βλέπουν γυμνό, ημίγυμνο, γενικώς να τον βλέπουν.

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνισή του:


H ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Η Σαρλίζ Θερόν κέρδισε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας για το «Mad Max: Fury Road» και το αφιέρωσε στις Φουριόζες του κόσμου όλου. Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες και ένα απόσπασμα από τον ευχαριστήριο λόγο της.

MTV Movie Awards 2016

Ο ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΕΒΙΝ ΧΑΡΤ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ... MTV

Ξεκίνησαν σατιρίζοντας τις υποψήφιες ταινίες, ντύθηκαν «Batman v Superman» και γενικά το έκαψαν, αποδεικνύοντας πως είναι και αστείοι και βράχοι... Δείτε παρακάτω και ένα βίντεο από την έναρξη το σόου.

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

Ο DEADPOOL

Ο Ράιαν Ρέινολντς κέρδισε το βραβείο κωμικής εμφάνισης για το «Deadpool» και ευχαριστήσε την Μπλέικ Λάιβλι: «Ο,τι κάνω το κάνω για να γελάει... Ειδικά το σεξ». Δείτε παρακάτω τον ευχαριστήριο λόγο του. Και αν δεν τον χορταίνετε κάποιος φρόντισε ήδη.

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

TO ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΡΕΜΠΕΛ ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜ ΝΤΕΒΑΪΝ

Αφού έσβησαν από το χάρτη τους συνυποψήφιούς τους (την Εϊμι Σούμερ με τον Μπιλ Χέιντερ στο «Trainwreck», την Ντακότα Τζόνσον και τον Τζέιμι Ντόρναν στο «Fifty Shades of Grey», τη Λέσλι Μαν και τον Κρις Χέμσγουορθ στο «Vacation», την Μορένα Μπακαρίν και τον Ράιαν Ρέινολντς στο «Deadpool»), η Ρέμπελ Γουίλσον και ο Ανταμ ΝτεΒάιν ξαναφιλήθηκαν on stage σαν το «Pitch Perfect 2».

MTV Movie Awards 2016

H EMΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ SUICIDE SQUAD

H Κάρα Ντελεβίν, ο Γουλι Σμιθ, η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζάρεντ Λέτο ανέβηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν το νέο τρέιλερ του «Suicide Squad» που ήταν και ωραιότατο και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο εδώ.

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΘ ΡΟΓΚΕΝ

Χωρίς σχόλιο.

MTV Movie Awards 2016

TO ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΑ ΜΑΚΚΑΡΘΙ

Η Μελίσα ΜακΚάρθι κέρδισε το τιμητικό βραβείο «Comedic Genius» (θα το άξιζε για χίλιους λόγους ή και μόνο γι' αυτό) και δήλωσε: «Παρόλο που είμαι η πρώτη γυναίκα που το κερδίζει, σίγουρα δεν είμαι η πρώτη που το αξίζει». Πριν ανέβει στη σκηνή είχε αποθεωθεί από το κοινό που βρισκόταν εκεί και με ένα εντυπωσιακό crowd surfing της υπενθύμισε πως είναι να βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου (όλως τυχαίως την ίδια ώρα με την προβολή των βραβείων μαθαίναμε πως η νέα της ταινία «The Boss» έσκιζε στα αμερικανικά ταμεία).

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

Ο ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ

Ενας από τους ωραιότερους λόγους της βραδιάς ανήκε στον Κρις Πρατ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Action Ερμηνείας για το «Jurassic World». Αφού ευχαριστήσε όλους τους action heroes που τον ενέπνευσαν - τον Αρνολντ Σβαρτσενέκγκερ, τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Λίαμ Νίσον, την Σιγκούρνι Γούίβερ, τον Ντουέιν Τζόνσον, τον Τσακ Νόρις, τον Τζάκι Τσαν και τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ, ευχαριστήσε «φυσικά, τη συζυγό μου, Ανα Φάρις. Γλυκειά μου, ο γιος μας θα είναι σίγουρα σκληρός, αλλά χάρη σε σένα θα είναι και έξυπνος». Λίγες ημέρες πριν μας είχε ξεναγήσει και στα γυρίσματα του «Guardians of the Galaxy Vol.2».

MTV Movie Awards 2016

STAR WARS MANIA

Το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, η Ντέιζι Ρϊντλεϊ κέρδισε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού, ο Ανταμ Ντράιβερ το βραβείο του Καλύτερου Κακού και τα φωτόσπαθα έλαμψαν δίνοντας το σήμα για το «Rogue One: A Star Wars Story» που έρχεται τον επόμενο Δεκέμβριο. Πιο ωραίο και από το βραβείο, το δώρο που έκανε ο Μαρκ - Λουκ Σκαϊγουόκερ - Χάμιλ στην Ντέιζι Ρίντλεϊ για τα γενέθλιά της.

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

MTV Movie Awards 2016

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Εξτρα μπόνους, δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις των σταρ καθώς φτάνουν στα βραβεία:


Και του χρόνου...

Διαβάστε ακόμη: Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2015 από το MTV