Buzz

Τίποτα πιο αστείο: η Μελίσα ΜακΚάρθι σε Lip Sync Battle με τον Τζίμι Φάλον

στα 10

Tα Lip Sync Battles συνεχίζονται στον Τζίμι Φάλον με ακόμα μεγαλύτερη ευρηματικότητα και φαντασία. Ειδικά όταν έχει κανείς καλεσμένη την Μελίσα ΜακΚάρθι...

Τίποτα πιο αστείο: η Μελίσα ΜακΚάρθι σε Lip Sync Battle με τον Τζίμι Φάλον

Η πρωταγωνίστρια του «The Boss», Μελίσα ΜακΚάρθι βρέθηκε χθες το βράδυ στα πλατό του «Tonight Show» κι αποδέχθηκε την πρόκληση του Τζίμι Φάλον για ένα Lip Sync Battle.

Tα «Lip Sync Battles» έγιναν διάσημα από τον Φάλον και τώρα έχουν τη δική τους εκπομπή στο Spike TV. Oμως δεν ήταν ακριβώς δική του ιδέα. Για την ιστορία, αυτό είναι ένα παιχνίδι που σκέφτηκαν το ζευγάρι στη ζωή Εμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι, με τον καλό τους φίλο Στίβεν Μέρτσαντ (συνδημιουργό του βρετανικού «The Office» και νυν πρωταγωνιστή και δημιουργό του «Hello Ladies»). Oι κανόνες είναι απλοί: βάζεις δυνατά να παίζει ένα κομμάτι και τραγουδάς από πάνω, ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου. Στην ουσία, εκείνος που πείθει περισσότερο στη θεατρική αναπαράσταση του κομματιού, εκείνος που ξεσηκώνει το κοινό για χειροκρότημα και όποιος φυσικά δε χάσει στίχο, ανάσα, παύση, «κορώνα» της original εκτέλεσης από τον καλλιτέχνη είναι ο νικητής. Το μεγαλύτερο φαν είναι να βλέπεις τι επιλέγει κανείς να πει (συνήθως κάνοντας πλάκα και διαλέγοντας κάτι κόντρα στο στιλ του) και οι αντιδράσεις των ανταγωνιστών (κυρίως του Τζίμι Φάλον) οι οποίοι δεν γνωρίζουν από πριν ποια τραγούδια έχουν επιλεχθεί.

Ann Hathaway Lip Sync Battles 607

Δείτε τα καλύτερα lip sync battles εδώ:

Και χθες τη σκηνή κατέλαβε η Μελίσα ΜακΚάρθι. Δε θέλουμε να σας το χαλάσουμε με περισσότερα spoilers. Πατήστε το play και δείτε το μέχρι τέλους:

.

Δείτε περισσότερα: