Buzz

Αποθεώστε τις! Η Εμιλι Μπλαντ και η Αν Χάθαγουεϊ στο lip sync battle της χρονιάς!

στα 10

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Εμιλι Μπλαντ και της Αν Χάθαγουεϊ στο Lip Sync Battle και αποθεώστε τις ξανά και ξανά.

Flix Team
Αποθεώστε τις! Η Εμιλι Μπλαντ και η Αν Χάθαγουεϊ στο lip sync battle της χρονιάς!

Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου στο Spike TV το «Lip Sync Battle», η εκπομπή που γεννήθηκε από τη βινιέτα του Tonight Show που ήθελε τον Τζίμι Φάλον να συναγωνίζεται τους καλεσμένους του σε εκτελέσεις/μιμήσεις διάσημων τραγουδιών. Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και λίγο πικραθήκαμε: ό,τι έμοιαζε αυθόρμητο, χειροποίητο, αυθεντικά αστείο, σαν ένα πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό αλλά ακόμα φιλικό παιχνίδι Παντομίμας, τώρα έχει μεταμορφωθεί σε υπερπαραγωγή με κουστούμια, σκηνικά, χορογραφίες με επαγγελματικά μπαλέτα, τη μοντέλα-σύζυγο του Τζον Λέτζεντ στο μπαρ να δείχνει μπούστο και να πετά ανοησίες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε clips από το «Lip Sync Battle» του Spike TV

Το χθεσινό επεισόδιο του Lip Sync Battle ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα, λόγω της εμφάνισης της Αν Χάθαγουεϊ ως Μάιλι Σάιρους στο «Wrecking Ball», μια γεύση της οποίας είχαμε πάρει από το teaser που έγινε viral πριν από λίγες ημέρες.

Τίποτα όμως δεν μας προετοίμαζε για την εμφάνιση της Εμιλι Μπλαντ ως Τζάνις Τζόπλιν στο «Piece of My Heart» που αν δεν ακολουθούσε ακριβώς μετά η Αν Χάθαγουεϊ θα ήταν το καλύτερο lip sync που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Xαζέψτε πώς ξεκίνησαν όλα με τον Τζίμι Φάλον και διάσημους καλεσμένους του σε Lip Sync Battles

Δείτε εδώ ολόκληρη τη μάχη των κοριτσιών και αποθεώστε τις:


Δείτε περισσότερη late night television: