Buzz

Tα lip sync battles του Τζίμι Φάλον έχουν πια τη δική τους εκπομπή!

στα 10

Η βινιέτα του Tonight Show που ήθελε τον Τζίμι Φάλον σε Lip Sync Battles με τους καλεσμένους του γνώρισε τέτοια επιτυχία που έγινε εκπομπή στο Spike TV. Δείτε το teaser και μετρήστε star power κι αυτοσαρκασμό.

Tα lip sync battles του Τζίμι Φάλον έχουν πια τη δική τους εκπομπή!

Ο Τζίμι Φάλον έχει αποδειχθεί ο μεγαλύτερος entertainer της αμερικανικής τηλεόρασης, με ένα team που γεννά διαρκώς ιδέες, καλεσμένους που είναι πρόθυμοι να τον ακολουθήσουν σε οποιδήποτε παιχνίδι ή ρισκέ βίντεο και τον ίδιο να αυτοσαρκάζεται, να αποδεικνύει αμίμητο ταλέντο και να προσφέρει άφθονο γέλιο.

Βέβαια τα «Lip Sync Battles» δεν ήταν ακριβώς δική του ιδέα. Απλώς εκείνος τα έκανε διάσημα. Για την ιστορία, αυτό είναι ένα παιχνίδι που σκέφτηκαν το ζευγάρι στη ζωή Εμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι, με τον καλό τους φίλο Στίβεν Μέρτσαντ (συνδημιουργό του βρετανικού «The Office» και νυν πρωταγωνιστή και δημιουργό του «Hello Ladies»).

lip sync battles 2

lip sync battles 4

Oι κανόνες είναι απλοί: βάζεις δυνατά να παίζει ένα κομμάτι και τραγουδάς από πάνω, ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου. Στην ουσία, εκείνος που πείθει περισσότερο στη θεατρική αναπαράσταση του κομματιού, εκείνος που ξεσηκώνει το κοινό για χειροκρότημα και όποιος φυσικά δε χάσει στίχο, ανάσα, παύση, «κορώνα» της original εκτέλεσης από τον καλλιτέχνη είναι ο νικητής. Το μεγαλύτερο φαν είναι να βλέπεις τι επιλέγει κανείς να πει (συνήθως κάνοντας πλάκα και διαλέγοντας κάτι κόντρα στο στιλ του) και οι αντιδράσεις των ανταγωνιστών (κυρίως του Τζίμι Φάλον) οι οποίοι δεν γνωρίζουν από πριν ποια τραγούδια έχουν επιλεχθεί.

Δείτε ξεκαρδιστικά παραδείγματα: Ο Τζίμι Φάλον και οι διάσημοι καλεσμένοι του σε Lip Sync Battles

lip sync battles 1

lip sync battles 3

Εμα Στόουν, Πολ Ραντ, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Τζον Κρασίνσκι, Στίβεν Μέρτσαντ - τα Lip Sync Battles του Tonight Show εδώ κι ένα χρόνο γράφουν τηλεοπτική ιστορία. Απολαύστε το τελευταίο παράδειγμα: Τίποτα πιο αστείο από τον Γουιλ Φέρελ και τον Τζίμι Φάλον σε lip-synch μονομαχίες!

Αυτό φαίνεται τράβηξε την προσοχή των παραγωγών του Spike TV, αγόρασαν τα δικαιώματα από τους Μπλαντ-Κρασίνσκι-Μέρτσαντ και οργάνωσαν μία νέα εκπομπή, όπου διάσημοι σταρς θα επισκέπτονται τα πλατό και θα διαγωνίζονται μεταξύ τους στο Lip Sync.

Η εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει ο L.L. Cool J, ξεκινά στις 2 Απριλίου και το teaser θέλει τους πάντες εκεί: τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον να επιλέγει το «Shake it Off» της Τέιλορ Σουίφτ, τον Φάλον να τον δουλεύει ότι «το έχει ξανακάνει», τους Μέρτσαντ και Κραζίνσκι να... γδύνονται επί σκηνής και από κάπου πέρασε μία Τζένιφερ Λόπεζ, συνοδεία Αννα Κέντρικ.

Ενα είναι σίγουρο: θα γελάσουμε.

Δείτε το:

.

Απολαύστε κι ένα παλιότερο teaser της εκπομπής (την εποχή των Οσκαρ) που θέλει τον Common να μιμείται Λάινελ Ρίτσι και τον Τζον Λέτζεντ, MC Hammer. Απίθανο!

.

Δείτε ακόμα: