Buzz

Αυτό ήταν το πιο αστείο βίντεο της εβδομάδας: Νικόλ Κίντμαν - Τζίμι Φάλον

στα 10

Καλεσμένη στο «Tonight Show», η Νικόλ Κίντμαν θυμίζει στον Τζίμι Φάλον πώς γνωρίστηκαν. Ο,τι ακολουθεί είναι τις πιο αστείες στιγμές της late night television - κι όχι μόνο.

Αυτό ήταν το πιο αστείο βίντεο της εβδομάδας: Νικόλ Κίντμαν - Τζίμι Φάλον

Τελικά αυτό που λέγεται ευρέως ότι τα αγόρια δεν έχουν ιδέα τι σκεφτόμαστε, ισχύει; Και ισχύει και για τις ημίθεες του Χόλιγουντ; Πώς αλλιώς εξηγείται ότι η Νικόλ Κίντμαν, λίγο μετά το χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ, επιδίωξε να γνωρίσει τον Τζίμι Φάλον γιατί της άρεσε κι εκείνος... δεν κατάλαβε τίποτα; Καλεσμένη αυτές τις μέρες στο «Tonight Show» τον ρωτάει αν θυμάται πώς γνωρίστηκαν, εκείνος της λέει τη δική του εκδοχή της ιστορίας (θεωρούσε ότι θα μιλούσαν για έναν πιθανό ρόλο του στο «Bewitched») και η Κίντμαν, μία δεκαετία μετά, τον ξεμπροστιάζει. Η αντίδραση του -εμφανώς clueless- κωμικού είναι από τα πιο αστεία πράγματα που είδαμε τελευταία.

Και σας το δείχνουμε και εσάς - έτσι, σαν ασήμαντο Κυριακάτικο διάλειμμα μίας δύσκολης και καθόλου αστείας εβδομάδας.

Δείτε ακόμη: Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο Μάρκου Σεφερλή


Σε συνεντεύξεις που έδωσε μετέπειτα η Κίντμαν, δήλωσε ότι δεν είχε προετοιμάσει τον Φάλον κι ότι το κατακόκκινο πρόσωπό του ήταν η πιο αστεία εκδίκηση. Κορίτσια, κουράγιο. Συμβαίνει και στις καλύτερες από εμάς.

Περισσότερα αστεία βίντεο από την late night αμερικανική τηλεόραση: