Buzz

Οχι δεν χορτάσαμε. Ο «Deadpool 2» ετοιμάζεται ήδη

στα 10

Επειδή ένας Deadpool είναι λίγος, πολύ λίγος...

Οχι δεν χορτάσαμε. Ο «Deadpool 2» ετοιμάζεται ήδη

Ο «Deadpool» έχει ξεπεράσει τα 750 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, έχει τυλίξει τις καρδιές των fans γύρω από το (μωρουδιακό) δαχτυλάκι του, ποιος πιστεύει ότι τώρα θα μάς αποχαιρετήσει; Κανείς απολύτως και καλά κάνει, γιατό το «Deadpool 2» βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με σχέδιο να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο.

Ο «Deadpool» κατακτά το πιο... ακατάλληλο ρεκόρ

Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο ηθοποιός που ως επί το πλείστον έμεινε καλυμμένος με τη μάσκα του Deadpool αλλά χάρισε στον ήρωα περισσή τσαχπινιά, πληρώθηκε 2 εκ. δολάρια για την πρώτη ταινία, που συνολικά κόστισε 58 εκ. δολάρια. Δεν υπάρχει αμφιβολλία ότι για τη δεύτερη ταινία η αμοιβή του θα χρειαστεί ν' αυξηθεί σημαντικά, όπως επίσης και να συμπεριληφθούν έξτρα γυρίσματα σαν αυτά που έκανε γενναιόδωρα για το promo της πρώτης ταινίας, για όλα τα βίντεο που γίνονταν viral αυτοστιγμή και για τα οποία δεν πληρώθηκε (πέρα από τα 2 εκ. δολάρια της αμοιβής του, εννοούμε).

Διαβάστε ακόμη: O «Deadpool» γελά τελευταίος με 150 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office

Deadpool 607

Ο σκηνοθέτης Τιμ Μίλερ θα παραμείνει και δηλώνει - ελπίζουμε και να το πραγματοποιήσει - ότι δεν τον ενδιαφέρει ο δεύτερος «Deadpool» να είναι πιο θεαματικός και ακριβός, αλλά να μείνει πιστός στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, αυτό ακριβώς που εξασφάλισε την επιτυχία της. Για «κακό» απέναντι στον Deadpool οι φήμες θέλουν τον Νέιθαν Σάμερς, γνωστότερο ως Cable, αλλά και την αγαπημένη του Domino. Εμάς μάς ενδιαφέρει ωστόσο να μάθουμε αν η Βανέσσα θα εξακολουθεί να υπάρχει στο σύμπαν του κι αν θα την παίζει ξανά η Μορίνα Μπακάριν.

Δείτε ακόμη: Κι αν το «Deadpool» ήταν ρομαντικό δράμα;