Buzz

To αιώνιο καλοκαίρι της Μάργκο Ρόμπι

στα 10

Από το εξώφυλλο του Vanity Fair μέχρι τη ζούγκλα με τον Ταρζάν, η Μάργκο Ρόμπι ξεκαλοκαιριάζει για τα μάτια σας μόνο.

To αιώνιο καλοκαίρι της Μάργκο Ρόμπι

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στη Μάργκο Ρόμπι.

Μπορεί ο «Θρύλος του Ταρζάν» να την πρόδωσε, αλλά το «Suicide Squad» περιμένει στη γωνιά και την έχει κάνει ήδη να μετράει σόλο επιτυχίες, αφήνοντας πίσω για πάντα την Αυστραλία, τον «Λύκο της Wall Street» που την έκανε διάσημη και όσους αρνούνται να δουν την Οντρεϊ Χέπμπορν που κρύβει μέσα της και είδε από πολύ νωρίς ο παραγωγός του «Ταρζάν» Τζέρι Γουαϊντράουμπ.

Δείτε ακόμη: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και η Μάργκο Ρόμπι (σχεδόν) με λιγότερα ρούχα από αυτά του Ταρζάν και της Τζέιν

Margot Robbie Vanity Fair 607

Margot Robbie Vanity Fair 607

Margot Robbie Vanity Fair 607

Οταν ήμουν μικρή, σκεφτόμουν πως θα γινόμουν μάγος. Εκανα κόλπα και νόμιζα πως ήταν καταπληκτικά. Δεν αποφάσισα ποτέ πως θέλω να γίνω ηθοποιός. Δεν ήξερα πως ήταν μια δουλειά. Νόμιζα πως αυτό συνέβαινε μόνο σε όσους γεννιούνται στο Χόλιγουντ. Αλλά έβλεπα τηλεοπτικές σειρές και βίντεο ξανά και ξανά και τα ήξερα απ' έξω. Εκανα θέατρο στο σχολείο και ήμουν σε όλα τα θεατρικά επειδή μου άρεσε.

Margot Robbie Vanity Fair 607

Margot Robbie Vanity Fair 607

Margot Robbie Vanity Fair 607

Είναι αλήθεια ότι νίωθω κάπως άβολα με τη δημοσιότητα, αλλά δεν είναι ότι αυτό με ορίζει ως άνθρωπο. Δεν είναι ότι είναι το πρότζεκτ ζωής μου, γιατί έτσι μοιάζει σαν να είναι το μόνο πράγμα που απασχολεί το μυαλό μου. Αλλά είναι ένα από τα πράγματα που με απασχολούν. Πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχα κάνει διαφορετικές επιλογές;.

Υπάρχει κατι που στην Αυστραλία το ονομάζουν σύνδρομο «της ψηλής παπαρούνας». Είναι πολύ διαδεδομένο - το διδάσκουν και στο σχολείο. Οι παπαρούνες είναι ψηλά λουλούδια, αλλά δεν ψηλώνουν περισσότερα από τα υπόλοιπα λουλούδια. Υπάρχει μια νοοτροπία στην Αυστραλία όπου οι άνθρωποι είναι πραγματικά χαρούμενοι για σένα αν τα καταφέρεις. Αλλά προσοχή, δεν μπορείς να τα πας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο...

Margot Robbie Vanity Fair 607

Margot Robbie Vanity Fair 607

Margot Robbie Vanity Fair 607

Θυμάμαι να βλέπω αμερικάνικες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και να σκέφτομαι, θέε μου, αυτοί οι τρελοί χαρακτήρες κάνουν απίστευτα πράγματα. Πώς τα σκέφτονται οι σεναριογράφοι; Μετά μετακόμισα στην Αμερική και γνώρισα τόσους πολλούς ανθρώπους σαν αυτούς στις ταινίες και συνειδητοποίησα πως όλο αυτό είναι απλά η πραγματική ζωή στην Αμερική.

Στην πρώτη χαμηλού προϋπολογισμού ταινία που έκανα στην Αυστραλία, είχα μια σκηνή σε ένα ντους, οπότε ήμουν ουσιαστικά γυμνή εκεί μέσα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις σκηνές στο «Λύκο της Wall Street». Δεν είχα ξανακάνει κανονικές σκηνές σεξ πριν από αυτό. Είχα κάνει σκηνές που οδηγούσαν στο σεξ ή που το σεξ μόλις είχε τελειώσει, αλλά δεν είχα κάνει μια σκηνή ολοκληρωμένου - από την αρχή ως το τέλος - σεξ.

Διαβάστε ακόμη: Η Μάργκο Ρόμπι θα αποκτήσει τη δική της ταινία ως Harley Quinn