Buzz

Big Little Lies 2ος κύκλος: η συγγραφέας Λιάν Μοριάρτι αποκαλύπτει!

στα 10

Η συγγραφέας Λιάν Μοριάρτι επιμένει: υπάρχει ζουμί για δεύτερο κύκλο με τη γυναικοπαρέα του «Big Little Lies», μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα ξέρει ακριβώς που θέλει να επικεντρωθεί. Διαβάστε αναλυτικά...

Big Little Lies 2ος κύκλος: η συγγραφέας Λιάν Μοριάρτι αποκαλύπτει!

Η μίνι σειρά του ΗΒΟ από τον Ντέιβιντ Ε. Κέλι («Ally McBeal», «Boston Legal») και τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ (σκηνοθέτη των «Wild» και «Dallas Buyers Club») τα είχε όλα: απεγνωσμένες νοικοκυρές (με ένα εξαιρετικό καστ που πλαισίωνε τις Ριζ Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Σεϊλίν Γούντλεϊ), πολυτελή Καλιφορνέζικα σπίτια που έκρυβαν τα δικά τους οικογενειακά μυστικά, ενοχικούς γονείς, βίαιους συζύγους, αποτυχημένους γάμους και ένα απίστευτο (απίστευτο) soundtrack. Το «Big Little Lies», είχε, πάνω από όλα, αυτό που υποσχόταν ο τίτλος του: ψέμματα, πόνο και... φόνο.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία κι ο σκηνοθέτης, παρόλα αυτά όμως ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ έκανε δηλώσεις καταψηφίζοντας την πιθανότητα να συνεχιστεί για 2η σεζόν.

Big Little Lies 607 2

Η Λίαν Μοριάρτι, η συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά, διαφωνεί. Το ίδιο και οι παραγωγοί της σειράς, ανάμεσα στους οποίους και η (εξαιρετική πραγματικά) Ριζ Γουίδερσπουν. Σε συνέντευξή της στη Sydney Morning Herald, η Μοριάρτι αποκάλυψε ότι: «οι παραγωγοί μου ζήτησαν να καταθέσω ιδέες για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία. Οχι, δε θα έγραφα ένα δεύτερο βιβλίιο, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να συνεχίσω τις ιστορίες τους, να εξετάσω τις ηρωίδες λίγο πιο βαθιά...»

Διαβάστε ακόμη: το Flix εξερευνά το μυστηριώδη κόσμο του Big Little Lies

«Αρχικά, το πιο προφανές, είναι ότι μπορούμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Μπόνι (Zόι Κράβιτς)» αποκαλύπτει η Μοριάρτι. «Κι επίσης ποιο είναι το επόμενο κεφάλαιο για τη Σελέστ (Νικόλ Κίντμαν). Πώς θα συνεχίσει τη ζωή της αυτή η γυναίκα, είναι το πιο ηχηρό ερώτημα και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Τι κάνεις μετά, όταν για χρόνια ήσουν σε μία τέτοια σχέση κακοποίησης, πώς νιώθεις; Επίσης, μην ξεχνάμε ότι μπορεί να απαλλάχτηκε αλλά ταυτόχρονα πενθεί. Πενθεί για το τέλος της σχέσης της και είναι κι αυτό ενδιαφέρον...»

Big Little Lies 607 1

Η Νικόλ Κίντμαν είχε κι εκείνη πρόσφατα μοιραστεί τις σκέψεις της για την πιθανότητα ενός 2ου κύκλου στο Entertainment Weekly:

«Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για 2ο κύκλο. Ομως η ομορφιά αυτής της σειράς είναι ότι οι ιστορίες έχουν βαθιές ρίζες που ούτε τις έχουμε αγγίξει και είναι ώριμες για εκσκαφή. Και υπάρχουν τόσο τρόποι να πλησιάσει κανείς σε βάθος αυτές τις γυναίκες. Αυτό που είδαμε ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου κι όμως κατάφεραν να αγγίξουν το κοινό ουσιαστικά, γιατί ο καθένας μας ένωσε τις τελείες μέσα του. Κι ο καθένας μας ταυτίστηκε με μία ή και κομμάτια από όλες αυτές τις γυναίκες...»

Για να δούμε λοιπόν. Το ένστικτό μας λέει ότι, παρόλες τις θεμιτές αντιρρήσεις του Βαλέ, η σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ δε θα μείνει με αυτό το φινάλε.

To «Big Little Lies» της Λίαν Μοριάρτι με τον ελληνικό τίτλο «Μυστικά και Ψέματα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Διαβάστε περισσότερα: