Buzz

Ο Γιάν Ντεμάνζ είναι ο νέος σκηνοθέτης του «Blade»

στα 10

Από ό,τι φαίνεται το στούντιο θέλει να πιάσει την ταινία από την αρχή, βρίσκοντας όχι μόνο καινούργιο σκηνοθέτη αλλά και σεναριογράφο.

Ο Γιάν Ντεμάνζ είναι ο νέος σκηνοθέτης του «Blade»

Η Marvel φαίνεται πως πιάνει τα πράγματα από την αρχή, όσον αφορά το «Blade». Λίγο καιρό πριν ο σκηνοθέτης της, Μπασάμ Ταρίκ, αποχώρησε από την ταινία λόγω καλλιτεχνικών διαφορών και επιτέλους το στούντιο όχι μόνο βρήκε καινούργιο σκηνοθέτη αλλά και σεναριογράφο για να ξαναγράψει την ιστορία της από την αρχή.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Γιάν Ντεμάνζ, γνωστός για την δουλειά του στην σειρά «Lovecraft Country», θα αναλάβει την σκηνοθεσία με τον Μάικλ Στάρμπουρι (υποψηφιόητα για Emmy για την σειρά «When They See Us») να είναι ο καινούργιος σεναριογράφος, με τον Μαχερσάλα Αλι να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του daywalker βρικόλακα.

Ο Αλι δεν είναι άγνωστος πάντως στη Marvel. Εχει παίξει ήδη τον κακό Cottonmouth στην σειρά του Netflix «Luke Cage», και αναμένουμε με ενδιαφέρον το πώς θα προσεγγίσει τον αγαπημένο σε αρκετούς Daywalker.

Σύμφωνα με το άρθρο, το στούντιο προσπαθεί να κάνει μια πιο σκοτεινή ταινία, αναζητώντας ένα κοινό έδαφος με τις παλιές ταινίες του «Blade».

Ο Blade είναι δημιούργημα των Μαρβ Γούλφμαν και Τζιν Κόλαν και μιλάει για τον Ερικ Μπρουκς ο οποίος γεννήθηκε ως άνθρωπος αλλά με όλες τις δυνάμεις ενός βρικόλακα και καμία αδυναμία τους (εκτός από μια: την δίψα για ανθρώπινο αίμα).

Διαβάστε ακόμα: Το Κβαντικό Βασίλειο μας ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο τρέιλερ του «Ant-Man & The Wasp: Quantumania»

blade

Ολες αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα την μεταφορά της ταινίας από το 2023 στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, παίρνοντας μαζί της ντόμινο και τις υπόλοιπες ταινίες της Marvel, με πολλές από αυτές να αλλάζουν κι αυτές τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.