Buzz

Το Κβαντικό Βασίλειο μας ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο τρέιλερ του «Ant-Man & The Wasp: Quantumania»

στα 10

H ταινία, η οποία να αμένεται να ξεκινήσει και την Πέμπτη Φάση του MCU, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Το Κβαντικό Βασίλειο μας ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο τρέιλερ του «Ant-Man & The Wasp: Quantumania»

Μπορεί η Τέταρτη Φάση του MCU να ολοκληρώνεται με το «Black Panther: Wakanda Forever», το οποίο κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου, αλλά η Πέμπτη Φάση δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Αυτή θα πάρει μπροστά τον Φεβρουάριο όταν η ταινία «Ant-Man & The Wasp: Quantumania» η οποία φαίνεται πως είναι και το πρώτο κεφάλαιο του επόμενου μεγάλου κακού του MCU, τον Κανγκ τον Κατακτητή.

H Disney και η Marvel κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ της ταινίας όπου βλέπουμε του Σκοτ Λανγκ aka Ant-Man (Πολ Ραντ) και την Χόουπ Βαν Ντάιν aka The Wasp (Εβάντζελιν Λίλι) να επιστρέφουν για να εξερευνήσουν μαζί με την κόρη του Λάνγκ την Κέισι (Κάθριν Νιούτον) και τους γονείς της Χόουπ, του Χανκ Πάιμ (Μάικλ Ντάγκλας) και Τζάνετ Βαν Ντάιν (Μισέλ Φάιφερ) το Κβαντικό Βασίλειο, να αλληλεπιδρούν με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια αυτού που πίστευαν ότι ήταν δυνατό.

Διαβάστε ακόμα: Αναπρογραμματισμός στις ταινίες της Marvel έφερε η αποχώρηση του Μπασάμ Ταρικ από το «Blade»

ant-man and the wasp quantumania

Μαζί τους πρωταγωνιστούν επίσης και ο Τζόναθαν Μέιτζορς ως Κανγκ ο Κατακτητής, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά στην σειρά του Disney+ «Loki» και ο Μπιλ Μάρεϊ στον ρόλο ενός, άγνωστου μέχρι στιγμής κακού, ο οποίος φαίνεται πως συνδέεται με τη μητέρα της Χόουπ, την Τζάνετ. Φήμες επίσης θέλουν και τον κακό M.O.D.O.K να κάνει την εμφάνισή του στη ταινία αλλά στο τρέιλερ δεν υπάρχει κάτι που να υπονοεί κάτι τέτοιο.

Το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania», σε σκηνοθεσία και πάλι του Πέιτον Ριντ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

ant-man and the wasp quantumania