Buzz

Αναπρογραμματισμός στις ταινίες της Marvel έφερε η αποχώρηση του Μπασάμ Ταρικ από το «Blade»

στα 10

Τα πάνω κάτω έφερε στο MCU η αποχώρηση του Μπασάμ Ταρίκ από το «Blade», με πολλές ταινίες να αλλάζουν ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αναπρογραμματισμός στις ταινίες της Marvel έφερε η αποχώρηση του Μπασάμ Ταρικ από το «Blade»

Ενα μικρό χαμό προκάλεσε η αποχώρηση του σκηνοθέτη Μπασάμ Ταρίκ από την ταινία της Marvel «Blade», με αποτέλεσμα μάλιστα το στούντιο να σταματήσει την παραγωγή της επ’ αόριστον μέχρι να βρεθεί καινούργιος σκηνοθέτης, με την έξοδό της στις αίθουσες να μεταφέρεται πλέον εκτός του 2023, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, και να μετατίθεται στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κένεθ Μπράνα επιστρέφει ως Ηρακλής Πουαρό στο «A Haunting in Venice»

marvel comic con

Αυτό, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε ένα ντόμινο και στις επερχόμενες κυκλοφορίες της Marvel, ξεκινώντας από το «Deadpool 3» το οποίο τις 6 Σεπτεμβρίου 2024 μεταφέρθηκε για τις 8 Νοεμβρίου 2024. Ακολούθησε το «Fantastic Four» το οποίο από τις 8 Νοεμβρίου 2024 πήγε για τις 14 Φεβρουαρίου 2025, μια ατιτλοφόρητη ταινία της Disney/Marvel πήγε από τις 14 Φεβρουαρίου 2025 για τις 7 Νοεμβρίου 2025, το «Avengers: Secret Wars» από τις 7 Νοεμβρίου 2025 για τις 1η Μαΐου 2026 και τέλος μια ακόμα ατιτλοφόρητη ταινία της Disney/Marvel η οποία ήταν να κυκλοφορήσει στις 1η Μαΐου 2026 βγήκε τελείως από τον προγραμματισμό.

Ολα αυτά φυσικά επηρεάσουν και τις φάσεις του MCU μιας και το «Blade» ήταν αρχικά να βρίσκεται στην Πέμπτη Φάση του MCU και τώρα μεταφέρθηκε στην Εκτη Φάση μετά το «Thunderbolts», ταινία που σηματοδοτεί και την λήξη της Πέμπτης Φάσης.