Buzz

Ο Κένεθ Μπράνα επιστρέφει ως Ηρακλής Πουαρό στο «A Haunting in Venice»

στα 10

Και μαζί του φέρνει ένα ακόμα all star καστ, με την παραγωγή της ταινίας να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον άλλο μήνα.

Ο Κένεθ Μπράνα επιστρέφει ως Ηρακλής Πουαρό στο «A Haunting in Venice»

Μπορεί η τελευταία εξόρμηση του Ηρακλή Πουαρό στις κινηματογραφικές αίθουσες να ήταν επεισοδιακή, μιας και η ταινία του Κένεθ Μπράνα «Εγκλημα στο Νείλο» ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει το 2020 αλλά μια η πανδημία, μια όλα έγιναν με τον πρωταγωνιστή της Αρμι Χάμερ, το μέλλον της ταινία ήταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αβέβαιο.

Παρόλα αυτά κατάφερε να βγει στις αίθουσες και τώρα ο Μπράνα φαίνεται πως ετοιμάζεται για φορέσει και πάλι το τεράστιο αυτό μουστάκι και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο, αυτή την φορά στη Βενετία. Ανακοινώθηκε πως η 20th Century Studios θα ξεκινήσει τον άλλο μήνα την παραγωγή της ταινίας «A Haunting in Venice», βασισμένη στο βιβλίο της Αγκαθα Κρίστι «Hallowe’en Party», με τον Μπράνα για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστεί και να σκηνοθετεί.

Διαβάστε ακόμα: Christie-Verse! Ο Κένεθ Μπράνα θέλει να φτιάξει από την αρχή το κινηματογραφικό σύμπαν της Αγκαθα Κρίστι

a haunting in venice

Μαζί του θα φέρει ένα ακόμα all star καστ όπως τους Τίνα Φέι, Τζέιμι Ντόρναν, Μισέλ Γιέο, Κάιλ Αλεν, Καμίλ Κότιν, Αλι Καν, Εμα Λάιρντ, Κέλι Ράιλι και Ρικάρντο Σκαμαρίκο. Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο υποψήφιος με Οσκαρ για την ταινία «Logan» Μάικλ Γκριν, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στο Pinewood Studios του Λονδίνου και, φυσικά, στην Βενετία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: τοποθετημένο στην απόκοσμη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Βενετία την Παραμονή των Χάλογουιν, το «A Haunting in Venice» είναι ένα τρομακτικό μυστήριο που χαρακτηρίζει την επιστροφή του διάσημου ντεντέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Τώρα συνταξιούχος και ζώντας αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ μπαίνει σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Το «A Haunting in Venice» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2023.