Buzz

Ο Μπασάμ Ταρίκ αποχωρεί από την σκηνοθεσία του «Blade»

στα 10

Δυο μόλις μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η ταινία μένει χωρίς σκηνοθέτη.

Flix Team
Ο Μπασάμ Ταρίκ αποχωρεί από την σκηνοθεσία του «Blade»

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να δουν την εισαγωγή του daywalker βρικόλακα της Marvel «Blade» στο MCU. Και τα πράγματα, μέχρι στιγμής, προχωρούσαν περίφημα ώσπου η παραγωγή της ταινία φαίνεται πως βρήκε το πρώτο της εμπόδιο.

Ο Πακιστανικής καταγωγής σκηνοθέτης της Μπασάμ Ταρίκ, γνωστός από την δουλειά του στο «Mogul Mowgli» με πρωταγωνιστή τον Ριζ Αχμέντ, αποφάσισε να προχωρήσει από το πρότζεκτ λόγω άλλων υποχρεώσεων. Τα νέα αυτά έρχονται δυο μόλις μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, οπότε, εάν δεν βρεθεί σύντομα κάποιος νέος σκηνοθέτης για να τον αντικαταστήσει, μάλλον η κυκλοφορία του «Blade» στις αίθουσες ίσως πάει λίγο αργότερα.

«Λόγω των συνεχιζόμενων αλλαγών στο πρόγραμμα παραγωγής μας, ο Μπασάμ δεν θα συνεχίσει πλέον ως ο σκηνοθέτης του “Blade”, αλλά θα παραμείνει ως παραγωγός στην ταινία. Εκτιμούμε το ταλέντο του Μπασάμ και όλη τη δουλειά που έχει κάνει για να φτάσει τον “Blade” εκεί που είναι», δήλωσε η Marvel στο The Hollywood Reporter.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τένοτς Ουέρτα επιβεβαίωσε πως ο Ναμόρ στο «Black Panther: Wakanda Forever» είναι μεταλλαγμένος

Bassam Tariq main

Και ο Μπασάμ Ταρίκ μετά την αποχώρησή του έβγαλε την ακόλουθη δήλωση «ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με τους υπέροχους ανθρώπους της Marvel. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα εκπληκτικό καστ και συνεργείο. Ανυπομονώ να δω πού θα πάει την ταινία ο επόμενος σκηνοθέτης.»

Ο Blade είναι δημιούργημα των Μαρβ Γούλφμαν και Τζιν Κόλαν και μιλάει για Ερικ Μπρουκς ο οποίος γεννήθηκε ως άνθρωπος αλλά με όλες τις δυνάμεις ενός βρικόλακα και καμία αδυναμία τους (εκτός από μια: την δίψα για ανθρώπινο αίμα), όταν την μητέρα του την δάγκωσε ένας βρικόλακας με το όνομα Ντίκον Φροστ, όταν ήταν έγκυος σε αυτόν.Από την άλλη ο Αλι δεν είναι άγνωστος πάντως στη Marvel. Εχει παίξει ήδη τον κακό Cottonmouth στην σειρά του Netflix «Luke Cage», και αναμένουμε με ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσει τον αγαπημένο σε αρκετούς Daywalker.