Buzz

O Μπασάμ Ταρίκ θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου «Blade»

στα 10

Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για την ταινία με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Aλι φαίνεται πως ετοιμάζει η Marvel.

O Μπασάμ Ταρίκ θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου «Blade»

Εχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που η Marvel Studios ανακοίνωσε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο πως ετοιμάζει μια νέα ταινία «Blade» με πρωταγωνιστή αυτή την φορά του Μαχερσάλα Aλι στον ρόλο του αγαπημένου μας Daywalker. Και από ό,τι φαίνεται η ταινία βρήκε και τον σκηνοθέτη της.

Σύμφωνα με το Deadline ο Πακιστανικής καταγωγής Μπασάμ Ταρίκ, γνωστός από την δουλειά του στο «Mogul Mowgli» με πρωταγωνιστή τον Ριζ Αχμέντ, είναι κοντά να κλείσει συμφωνία με την Marvel για να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας σε σενάριο της Στέισι Οσέι-Κούφουρ («Hunters», «Watchmen»).

Διαβάστε ακόμα: O Blade επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Aλι

Bassam Tariq 607 Στα γυρίσματα της ταινίας «Mogul Mowgli» με πρωταγωνιστή τον Ριζ Αχμέντ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα παραπάνω, ούτε λεπτομέρειες για το σενάριο αλλά ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Ο Blade είναι δημιούργημα των Μαρβ Γούλφμαν και Τζιν Κόλαν και μιλάει για Ερικ Μπρουκς ο οποίος γεννήθηκε ως άνθρωπος αλλά με όλες τις δυνάμεις ενός βρικόλακα και καμία αδυναμία τους (εκτός από μια: την δίψα για ανθρώπινο αίμα), όταν την μητέρα του την δάγκωσε ένας βρικόλακας με το όνομα Ντίκον Φροστ, όταν ήταν έγκυος σε αυτόν.

Από την άλλη ο Αλι δεν είναι άγνωστος πάντως στη Marvel. Εχει παίξει ήδη τον κακό Cottonmouth στην σειρά του Netflix «Luke Cage», και αναμένουμε με ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσει τον αγαπημένο σε αρκετούς Daywalker.