Buzz

Here we go again. To «Mamma Mia» ετοιμάζεται να αποκτήσει σίκουελ

στα 10

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, τα τραγούδια των Abba επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη.

Here we go again. To «Mamma Mia» ετοιμάζεται να αποκτήσει σίκουελ

Η Universal έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Mamma Mia», με τίτλο «Mamma Mia: Here We Go Again» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ολ Πάρκερ, σεναριογράφου του «The Best Exotic Marigold Hotel».

Αν και η πρώτη ταινία, όταν κυκλοφόρησε το 2008, είχε κάνει τεράστια επιτυχία, αναγκάστηκαν να περάσει σχεδόν μια δεκαετία μέχρι το στούντιο να καταλήξει σε ένα σενάριο με το οποίο θα ήταν ευχαριστημένο. Φήμες θέλουν τώρα το σενάριο να εξελίσσεται πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα τις πρώτης ταινίας και θα επικεντρώνεται περισσότερο στους χαρακτήρες που ενσάρκωσαν οι Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ και Πιρς Μπροσναν στην πρώτη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ολα τα Οσκαρ δεν φτάνουν: Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

mamma mia

Το σίκουελ θα περιλαμβάνει ξανά τραγούδια των Abba, κάποια από τα οποία δεν είχαν ακουστεί στην ταινία του 2008, αλλά και μερικά αγαπημένα τραγούδια της πρώτης ταινίας σύμφωνα με ανακοίνωση του στούντιο. Οι Μπένι Άντερσον και Μπιόρν Ουλβέινους των Abba για άλλη μια φορά έχουν αναλάβει να γράψουν την μουσική, αλλά και τα όποια νέα τραγούδια, της ταινίας.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν το προηγούμενο καστ της ταινίας θα κάνει την εμφάνισή του κι εδώ, ή αν τα γυρίσματα θα γίνουν ξανά στην Σκόπελο ή σε κάποιο άλλο ελληνικό νησί. Το «Mamma Mia: Here We Go Again» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 10 Ιουλίου του 2018.

Διαβάστε ακόμα:

Tags: mama mia