Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο κι ο Τίμοθι Σαλαμέ ξεκινούν γυρίσματα!

στα 10

To «Bones and All» ξεκινά γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα κι ο Γκουαντανίνο ξανασυναντιέται με τον πρωταγωνιστή του, Τίμοθι Σαλαμέ.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο κι ο Τίμοθι Σαλαμέ ξεκινούν γυρίσματα!

Πόσο ειρωνικό: τη στιγμή που ο Αρμι Χάμερ, το άλλο μέλος της τριάδας του «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου» είδε την καριέρα του να καταστρέφεται τους τελευταίους μήνες, όταν βγήκαν στην επιφάνεια ερωτικά μηνύματα και videos του με κανιβαλιστικές φαντασιώσεις, οι Λούκα Γκουαντανίνο και Τίμοθι Σαλαμέ ξεκινούν γυρίσματα για το «Bones and All».

Και γιατί είναι ειρωνικό; Γιατί η ταινία, η πρώτη του Γκουαντανίνο σε αμερικανικό έδαφος, διαχειρίζεται μία ιστορία κανιβαλισμού. Πρόκειται για τη διασκευή του young adult novel της Καμίλ ΝτεΑντζελις, «Bones & All», όπου η κεντρική ηρωίδα προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής...

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί για τον Σαλβατόρε Φεραγκάμο

Bones and all 607 1

Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ) οι Τέιλορ Ράσελ (στον κεντρικό ρόλο), Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα σε Οχάιο, Βιρτζίνια και Πενσυλβανία. Είναι η πρώτη φορά που ο Γκουαντανίνο θα γυρίσει ταινία στην Αμερική, όμως η παραγωγή είναι καθαρά ιταλική.

«Εχω μεγαλώσει με αμερικανικό σινεμά, με την αμερικανική κουλτούρα» δήλωσε ο Γκουαντανίνο. «Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα και γυρίζω μια ταινία σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού...»

Τώρα τι θα γίνει με τη δική του διασκευή στον «Σημαδεμένο», το ριμέικ του «Αρχοντα των Μυγών», βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ, αλλά και με το σίκουελ του «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου», θα περιμένουμε να το διαπιστώσουμε.

Ειδικά το τελευταίο μοιάζει να έχει προς το παρόν αναβληθεί. Και, λογικά, ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο: Αρμι Χάμερ.

Διαβάστε περισσότερα: