Buzz

Τα Village Cinemas αγαπούν τη μουσική όσο και το σινεμά!

στα 10

Kαι φέτος, η Village έχει εξασφαλίσει μερικές από τις καλύτερες live performances των τελευταίων χρόνων και μερικά από τα σημαντικότερα μουσικά ντοκιμαντέρ για αποκλειστική προβολή στις αίθουσες των Village Cinemas.

Τα Village Cinemas αγαπούν τη μουσική όσο και το σινεμά!

Οι μουσικές ταινίες έχουν βρει το σπίτι τους. Μετά από τις πολύ επιτυχημένες αποκλειστικές προβολές των «One More Time With Feeling» (την ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή του 3D rockumentary για την ηχογράφηση του «Skeleton Tree» του Nick Cave και των Bad Seeds), «Roger Waters: The Wall» (ένα concept φιλμ, ένα road movie που ακολουθεί την περιοδεία του Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd) και «David Bowie Is...» (ντοκιμαντέρ για τον πρόσφατα χαμένο Ziggy, με υλικό που αντλήθηκε από την ομώνυμη έκθεση του Victoria and Albert Museum στο Kensington του Λονδίνου), η Village συνεχίζει να αγοράζει τα αποκλειστικά δικαιώματα και να επενδύει στις μουσικές ταινίες.

Με μεγάλη μας χαρά - αυτό είναι ένα genre, που εκτός των φεστιβάλ δεν μπορείς να απολαύσεις στις ελληνικές αίθουσες. Κανείς δεν διανέμει τα μουσικά ντοκιμαντέρ, κανείς δε ρισκάρει.

Διαβάστε επίσης: «One More Time With Feeling»: ο θρήνος του Νικ Κέιβ γίνεται μουσικός και κινηματογραφικός ψαλμός

Φέτος λοιπόν, στο πρόγραμμα της Village συναντάμε μερικές από τις καλύτερες live performances και μερικά από τα σημαντικότερα μουσικά ντοκιμαντέρ για αποκλειστική προβολή στις αίθουσες των Village Cinemas στις καλύτερες συνθήκες ήχου (και Dolby Atmos, αναλόγως το περιεχόμενο) και εικόνας.

AMERICAN VALHALLA 607

AMERICAN VALHALLA

Το ντοκιμαντέρ «American Valhalla», με σκηνοθέτες τους Τζόσου Χομ και Αντρέας Νιούμαν, ακολουθεί τον Ιγκι Ποπ στην έρημο της Καλιφόρνια για την ηχογράφηση του άλμπουμ «Post Pop Depression». Μαζί του βρίσκεται και η μπάντα του με τους: Τζόσουα Χομ, Ντι Φερτίτα (Queens of The Stone Age) και τον ντράμερ των Arctic Monkeys, Ματ Χέλντερς. Ολοι μαζί ξεκινούν ένα μοναδικό τουρ με τελικό προορισμό μία μοναδική συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η ταινία ξεχωρίζει για την εξαιρετική της φωτογραφία, το rock attitude της, αλλά και για την καταγραφή της μοναδικής σχέσης που αναπτύσσεσαι μεταξύ των μουσικών με κυρίαρχο αξίωμα το: «you risk nothing you gain nothing.» Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους.

Πότε: 1/09 & 5/09 στα Village Cinemas

DAVID GILMOUR - LIVE AT POMPEII 607

DAVID GILMOUR - LIVE AT POMPEII

Το «David Gilmour Live At Pompeii» είναι ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα τόσο για τα εφέ της συναυλίας, όσο και για τα ειδικά φιλμάκια που γυρίστηκαν για να συνοδεύουν συγκεκριμένα τραγούδια. Πάνω από όλα ξεχωρίζει η θριαμβευτική μουσική και η εξαιρετική all-star μπάντα. Το σόου περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της καριέρας του Ντέιβιντ Γκίλμορ αλλά και πολλά κλασικά από τον κατάλογο των Pink Floyd. Το «David Gilmour Live At Pompeii» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Dolby Atmos.

Πότε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 στα Village Cinemas

BLACK SABBATH - THE END OF THE END 607

BLACK SABBATH - THE END OF THE END

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια μαζί οι Black Sabbath γύρισαν στο Μπίρμινχαμ, το μέρος όπου αρχικά ξεκίνησαν, για το τελευταίο show της καριέρας τους. Μία ιστορική συναυλία, σε μία sold out αρένα, γεμάτη με ιστορικά κομμάτια από το σύνολο της καριέρας τους. Επιπροσθέτως οι Sabbath εξηγούν, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, την εμπειρία αυτής της συναυλίας αλλά και το τι σημαίνει να είσαι μέλος σε μία από τις καλύτερες μπάντες όλων των εποχών. Μετά από μισό αιώνα, τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσετε τον επίλογο των Black Sabbath στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας που μόνο τα Village Cinemas μπορούν να προσφέρουν. Black Sabbath – The End of the End. Ή τώρα, ή ποτέ. Η ταινία προβάλλεται με αγγλικούς υπότιτλους.

Πότε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στα Village Cinemas

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ντοκιμαντέρ και για να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας κλικ εδώ!