Industry

«Ο Νόμος της Νύχτας»: διαβάστε το βιβλίο του Ντένις Λεχέιν που διασκεύασε ο Μπεν Αφλεκ

στα 10

Η Φλόριδα της ποτοαπαγόρευσης ζωντάνεψε στις σελίδες του Ντένις Λεχέιν πριν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη: κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου.

Flix Team
«Ο Νόμος της Νύχτας»: διαβάστε το βιβλίο του Ντένις Λεχέιν που διασκεύασε ο Μπεν Αφλεκ

Στην δεύτερη συνάντησή του με τον Ντένις Λεχέιν μετά το «Gone Baby Gone», ο Μπέν Αφλεκ διασκευάζει ένα ακόμη βιβλίο του συγγραφέα, το οποίο αυτή τη φορά είναι τοποθετημένο στον υπόκοσμο της δεκαετίας του '20. Στη Βοστόνη, η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνομικού της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Εχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Ομως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

Διαβάστε ακόμη: Φάκελος «Σκηνοθέτης Μπεν Αφλεκ»

Live by Night 607

Ο Μπεν Αφλεκ σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στο «Ο Νόμος της Νύχτας» («Live by Night»), όπου υποδύεται τον Τζο, έτοιμο να βουτήξει στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος χτίζοντας μια λαμπρή καριέρα. Οταν όμως συγκρουστεί με έναν ισχυρό ντόπιο γκάνγκστερ θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Βοστόνη, αρχικά για την Τάμπα και στη συνέχεια για την Κούβα σε μια διαδρομή βίας, πτώσης και συγχώρεσης. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Ζόι Σαλντάνα, Σιένα Μίλερ, Ελ Φάνινγκ, Κρις Μεσίνα, Κρις Κούπερ και Μπρένταν Γκλίσον.

live by night 607

Το Flix, οι Εκδόσεις Πατάκη και η Tanweer, σάς δίνουν την ευκαιρία να διαβάσετε το «Ο Νόμος της Νύχτας» του Ντένις Λεχέιν και να φτιάξετε τις δικές σας εικόνες της ιστορίας. Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε share, like κι αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

Live by Night 607

Η ταινία «Ο Νόμος της Νύχτας» («Live by Night») του Μπεν Αφλεκ προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Δείτε ακόμη: