Buzz

Ο Μπεν Αφλεκ φρικάρει σε τηλεοπτική εκπομπή (δείτε το βίντεο)

στα 10

H έκρηξη του Μπεν Αφλεκ είναι το viral video της μέρας!

Ο Μπεν Αφλεκ φρικάρει σε τηλεοπτική εκπομπή (δείτε το βίντεο)

Ενα νέο talk show έκανε την πρεμιέρα του χθες στο ΗΒΟ. Ο Μπιλ Σίμονς με το «Any Given Wednesday» θα συζητά με διάσημους καλεσμένους του για αθλητικά, πολιτική, τηλεόραση, μουσική, σινεμά.

Στο πρώτο του επεισόδιο χθες βράδυ, καλεσμένος του ο Μπεν Αφλεκ, ο οποίος μοιάζει να έχασε κάθε ισορροπία όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη του για την τιμωρία που επέβαλε το NFL στον Τομ Μπρέιντι (quarterback των New England Patriots) κατηγορώντας τον ότι «ξεφούσκωσε» τις μπάλες του τελικού του Super Bowl, το γνωστό στους αμερικανικούς αθλητικούς κύκλους ως «DeflateGate».

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Αφλεκ ξεσπάει ζωντανά στην τηλεόραση: Δείτε την τολμηρή του πολιτική αντιπαράθεση στο σόου του Μπιλ Μάχερ

Ben Affleck Any Given 607

Ο Αφλεκ, ο οποίος ως γνωστόν είναι παθιασμένος με τη γενέτειρα Βοστώνη και την ομάδα του, μετατράπηκε σε κανονικό Σκοτεινό Ιππότη και ξέσπασε σε μία οργισμένη έκρηξη - αθυρόστομος, οργισμένος (ίσως μεθυσμένος;) και με έναν τρόπο απολαυστικός.

Δε χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς ποιος είναι ο Τομ Μπρέιντι και τις λεπτομέρειες της NFL παραπομπής. Μόνο πατήστε το play. Θα είναι η ένοχη απόλαυση της μέρας σας:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: