Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν θα έπαιζε ποτέ σε μια ταινία της Marvel

στα 10

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ματωμένος Δεσμός» είπε πως θεωρεί την παραγωγή των ταινίων της Marvel εφιάλτη, αν και βέβαια μπορεί να μην έλεγε όχι αν την αναλάμβανε μια συγκεκριμένη σκηνοθέτης.

Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν θα έπαιζε ποτέ σε μια ταινία της Marvel

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της. Εχοντας πρωταγωνιστήσει σε διάφορες ταινίες το τελευταίο διάστημα, με την την τελευταία της να είναι ο «Ματωμένος Δεσμός» της Ρόουζ Γκλας, η ίδια ετοιμάζεται και για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το «The Chronology of Water».

Και μπορεί να είναι μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες, η ίδια φαίνεται πως δεν θα ήθελε ποτέ να παίξει σε μια ταινία της Marvel – εκτός αν πληρούσε μια και μόνο προϋπόθεση.

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ θα παίξει την Σούζαν Σόνταγκ στη νέα ταινία της Κίρστεν Τζόνσον

kristen stewart

Μιλώντας στο podcast «Not Skinny But Not Fat» η Στιούαρτ αποκάλυψε πως δεν θα δούλευε ποτέ για μια ταινία της Marvel. «Πιθανότατα δεν θα κάνω ποτέ ταινία της Marvel. Αυτό ακούγεται σαν ένας τρομερός εφιάλτης, στην πραγματικότητα. Αν η Γκρέτα Γκέργουιγκ μου ζητούσε να κάνω μια ταινία της Marvel, τότε θα το έκανα».

Και συνέχισε λέγοντας «θα έπρεπε να βάλεις τόσα πολλά χρήματα και τόσα πολλά σε ένα άτομο, και αυτό δεν συμβαίνει. Και επομένως αυτό που καταλήγει να συμβαίνει είναι αυτή η αλγοριθμική, παράξενη εμπειρία όπου δεν μπορείς να το νιώσεις ως καθόλου προσωπικό αυτό».

Μπορεί κάποιοι ίσως να απογοητευτούν ακούγοντας την Στιούαρτ να λέει αυτά, αλλά το να φέρει η Marvel την Γκέργουιγκ να σκηνοθετήσει μια ταινία του MCU μάλλον δεν θα γίνει ποτέ, αν αναλογιστεί κανείς πως όταν προσπάθησε να κάνει κάτι διαφορετικό (ίσως πιο auteurιστικο) παλιότερα φέρνοντας την Κλόι Ζάο για το «Eternals» απέτυχε στο box office.