Buzz

Οταν η Νικόλ Κίντμαν και η Ναόμι Γουότς φιλήθηκαν στο στόμα (φορώντας σκουφάκια του ντους)

στα 10

Αργά ή γρήγορα, κάθε γυναίκα σταρ που σέβεται τον εαυτό της θα δώσει ένα φιλί στο στόμα σε κάποια συναδελφό της. Ετσι για το χάζι του πράγματος και ως ένα ισχυρό girl power μήνυμα!

Οταν η Νικόλ Κίντμαν και η Ναόμι Γουότς φιλήθηκαν στο στόμα (φορώντας σκουφάκια του ντους)

Ολα συνέβησαν στην τελετή των Women In Film's Crystal + Lucy Awards, όπου η Νικόλ Κίντμαν ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει και να εμπνεύσει όλα τα νεαρά κορίτσια να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν με κάθε όρο τα ονειρά τους.

Η Κίντμαν, που τιμήθηκε με το βραβείο Crystal Award for Excellence in Film, αποκάλυψε μια ιστορία που την γύρισε πίσω, όταν ήταν 14 ετών και η Τζέιν Κάμπιον της είχε προτείνει ένα ρόλο σε μια σπουδαστική ταινία με τίτλο «A Girls Own Story»: «Αναφέρω τρομοκρατημένη πως απέρριψα το ρόλο. Η δικαιολογία μου ήταν ότι είχα εξετάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος απαιτούσε να φοράω ένα σκουφάκι για ντους και να φιλάω ένα κορίτσι. Ηθελα να είμαι εκείνο το είδος της ηθοποιού με μακριά, κυματιστά μαλλιά που θα φιλάει τα αγόρια... Σήμερα ξερώ καλύτερα και λέω "Τζέιν, αν είσαι κάπου εκεί έξω... είμαι έτοιμη να φορέσω το σκουφάκι».

Διαβάστε ακόμη: Θέλουμε περισσότερη Εϊμι Σούμερ και τη θέλουμε ΤΩΡΑ!

Nicole Kidman Naomi Watts

Φορώντας λοιπόν ένα σκουφάκι για ντους, συνέχισε την ομιλία της: «Ας υποσχεθούμε εδώ σήμερα μαζί πως θα είμαστε εκεί για αυτό το κορίτσι, ότι θα την στηρίξουμε καλλιτεχνικά, συναισθηματικά και οικονομικά. Ας δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εκείνη και ας της μάθουμε να ελέγχει την εσωτερική φωνή της που προσπαθεί τόσο σκληρά και κάθε μέρα να την κρατήσει πίσω. Ας της δείξουμε πως είναι δυνατή, έξυπνη και ταλαντούχα και πως αξίζει κάθε ρόλο που θα την ενδιαφέρει και θα την πληρώνει ισότιμα με όλους τους άλλους.»

Και σε μια μάλλον σκηνοθετημένη, αλλά υπέροχη παρόρμηση έπιασε την παλιά φίλη της, Ναόμι Γουότς που βρισκόταν επίσης στη σκηνή (με σκουφάκι και αυτή) και την φίλησε στο στόμα... ακολουθώντας έτσι μια παράδοση που δεν μετράει πλέον μόνο τη Madonna και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς που υπήρξαν οι πρώτες διδάξασες...

Διαβάστε ακόμη: Ερευνα του New York Film Academy αποδεικνύει: το σινεμά είναι ανδροκρατούμενη υπόθεση

Nicole Kidman Naomi Watts

Nicole Kidman Naomi Watts

Nicole Kidman Naomi Watts

Nicole Kidman Naomi Watts

Nicole Kidman Naomi Watts

Διαβάστε ακόμη: