Buzz

Θέλουμε περισσότερη Εϊμι Σούμερ και τη θέλουμε ΤΩΡΑ!

στα 10

Είναι η πιο συναρπαστική γυναίκα αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία του θεάματος. Και ο λόγος της στην απονομή των βραβείων του περιοδικού Glamour στο Λονδίνο ήταν μια μικρή επανάσταση πάνω στην υπεροχή της διαφορετικότητας.

Θέλουμε περισσότερη Εϊμι Σούμερ και τη θέλουμε ΤΩΡΑ!

Το «Inside Amy Schumer» του Comedy Central είναι το νέο κόλλημα της Αμερικής - ένα ξεκαρδιστικό, αθυρόστομο και ακαταμάχητα politically incorrect talk show που οφείλει το 80% της επιτυχίας του στην πληθωρική προσωπικότητα της 34χρονης Εϊμι Σούμερ και στον ακομπλεξάριστο τρόπο με τον οποίο η οικοδέσποινά του καταρρακώνει κάθε σύμβαση πάνω στον τρόπο που έχουμε μάθει να βλέπουμε και να φτιάχνουμε τηλεόραση. Ταυτόχρονα, η Εϊμι Σούμερ περιμένει την έξοδο του «Trainwreck» του Τζαντ Απατοου που βγαίνει κατακαλόκαιρο στις αμερικάνικες αίθουσες για να δοκιμάσει τις αντοχές του κοινού στις σεναριακές ικανότητές της αλλά και στον πρώτο της μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο στο σινεμά.

Amy Schumer 607

Ενδιάμεσα, η Εϊμι Σούμερ επενδύει πάνω στην stand-up άνεσή της διεκδικώντας το δικαίωμα στα κιλά και τη γυναικεία της χειραφέτηση με τρόπους που μοιάζουν ικανοί να ξεκινήσουν μια μικρή επανάσταση. Η παρουσία της ως οικοδέσποινα των φετινών κινηματογραφικών βραβείων του MTV, η καυστική της σάτιρα πάνω στις παθογένειες μιας ολόκληρης χώρας (δείτε εδώ την εικονική δίκη που έστησε για τον βιαστή Μπιλ Κόσμπι) και οι δημόσιες εμφανίσεις της μοιάζουν με το πιο καίριο σχόλιο πάνω στον κόσμο του θεάματος και το σκοτάδι που κρύβεται αναπόφευκτα κάτω από το... Glamour.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Εϊμι Σούμερ, Τίνα Φέι, Τζούλια Λουί Ντρέιφους και Πατρίτσια Αρκέτ γιορτάζουν την τελευταία fuckable μέρα τους!

Amy Schumer 607

Κρατήστε το Glamour και προσπαθήστε να σκεφτείτε την Εϊμι Σούμερ να παραλαμβάνει το βραβείο «Trailblazer of the Year» στα ετήσια βραβεία του περιοδικού για τις Γυναίκες της Χρονιάς. Και σκεφτείτε αν μια τόσο lifestyle εκδήλωση θα άντεχε αυτήν την εναρκτήρια φράση από τον ευχαριστήριο λόγο οποιασδήποτε βραβευμένης: «Είμαι περίπου 72.5 κιλά αυτή τη στιγμή και μπορώ να πιάσω ένα πούτσο όποια στιγμή θέλω και αυτή είναι η αλήθεια».

Αυτή είναι η Εϊμι Σούμερ, κυρίες και κύριοι. Το υπέροχο κορίτσι της διπλανής πόρτας που ξοδεύει το ταλέντο του για να προκαλεί τις μικροαστικές αντιλήψεις μιας ολόκληρης βιομηχανίας και να χειροκροτείται θερμά από όσους τη λατρεύουν ήδη ως ως το νέο it girl που αλλάζει τα δεδομένα του it girl.

Και, ναι, ο «πούτσος» δεν ήταν η μόνη κακή λέξη που χρησιμοποιήσε στο λόγο της που μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Περισσότερη Εϊμι Σούμερ: