Buzz

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ αντικαθιστά τον Κέβιν Σπέισι στο «All the Money in the World»

στα 10

Με μια κίνηση ματ, και κάτι ίσως που δεν περίμενε κανείς, ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να βγάλει τελείως τον Κέβιν Σπέισι από τις σκηνές του «All the Money in the World» και να τον αντικαταστήσει με τον Κρίστοφερ Πλάμερ.

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ αντικαθιστά τον Κέβιν Σπέισι στο «All the Money in the World»

Μετά τα πρόσφατα νέα ότι η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World» αποσύρεται από το AFI Fest, όπου θα έκανε και την επίσημη πρεμιέρα του, λόγω των κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του Κέβιν Σπέισι, η Sony ανακοίνωσε τελικά πως θα κόψει τελείως τον Σπέισι από την ταινία και θα τον αντικαταστήσει με τον Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η ταινία - στην οποία ο Κέβιν Σπέισι είχε γυρίσει τις σκηνές του ως Τζον Πολ Γκέτι - αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά στις 22 Δεκεμβρίου στις αμερικάνικες αίθουσες, παρά τις πιέσεις που φαίνεται να δέχτηκε το στούντιο να μεταφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Ιούνιο του 2018, ενώ τα γυρίσματα με τον Πλάμερ θα ξεκινήσουν άμεσα και θα διαρκέσουν δυο περίπου εβδομάδες. Ο Σκοτ και εταιρεία παραγωγής Imperative Entertainment πήραν την απόφαση αυτή την Τετάρτη, και η Sony φαίνεται πως την υποστηρίζει πλήρως.

Διαβάστε ακόμα: Το Netflix διέκοψε κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι

kevin spacey

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και η Μισέλ Γουίλιαμς υπολογίζεται πως θα επιστρέψουν για να ξαναγυρίσουν τις σκηνές τους με τον Κρίστοφερ Πλάμερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετές σκηνές στις οποίες βρίσκεται ο Τζον Πολ Γκέτι, ο χαρακτήρας του Σπέισι, οι οποίες χρειάστηκαν συνολικά δυο εβδομάδες να γυριστούν, υπονοώντας έτσι πως η παραγωγή θα δώσει μια πραγματική μάχη με τον χρόνο για να ξαναγυρίσουν τις σκηνές αν θέλουν η ταινία να μην χάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Το «All the Money in the World» αφηγείται την αληθινή ιστορία της απαγωγής του εγγονού του Τζον Πολ Γκέτι το 1973, που έμεινε θρυλική καθώς ο παππούς του, ο τότε πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα. Μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, πριν τον αλλάξουν με τον Πλάμερ, παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

[image 82248]