Buzz

Και η νέα ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο!

στα 10

Ο Γούντι Αλεν συνεχίζει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στην Νότια Γαλλία, η οποία, επιτέλους, απέκτησε τίτλο! Και, ναι, είναι ξανά παλιομοδίτικος, ρομαντικός και τόσο... γουντιαλενικός.

Και η νέα ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο!

Tι κι αν η Μία Φάροου φρόντισε να φυτιλιάσει ξανά σκάνδαλα από το παρελθόν του αγαπημένου μας σκηνοθέτη με συνέντευξή της στο Vanity Fair Νοεμβρίου; Εκείνος μοιάζει να συνεχίζει ανεπηρέαστος τη δουλειά του. Και να προχωρά την ταινία του. Τι γνωρίζουμε λοιπόν για την καινούρια ταινία του Γούντι Αλεν;

Οτι δεν γυρίστηκε ποτέ στην Ελλάδα, παρά τον πανικό που επικράτησε επί μήνες πέρσι την άνοιξη (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά στη Νότιο Γαλλία, ότι την παραγωγή υπογράφουν η Λέτι Αρονσον και η Στίβεν Τενενμπάουμ, μόνιμοι συνεργάτες του Γούντι Αλεν και ότι πρωταγωνιστούν η Εμα Στόουν, ο Κόλιν Φερθ, η Μάρσια Γκέι Χάρντεν, η Κάθριν ΜακΚόρμακ, ο Πολ Ρίτερ και η περιζήτητη πλέον (λόγω της δεύτερη υποψηφιότητας της για Οσκαρ στον «Οδηγό Αισιοδοξίας») Τζάκι Γουίβερ. Σε μικρότερους ρόλους, μερικοί βετεράνοι του σινεμά, η Αϊλίν Ατκινς, ο Σάιμον ΜακΜπέρνεϊ, ο Χάμις Λινκλέιτερ, η Ερικα Λέρσεν (είχε ξανασυνεργαστεί με τον Αλεν στο «Hollywood Ending») και ο Τζέρεμι Σάμος.

1

Μόλις πριν από λίγη ώρα όμως ανακοινώθηκε και ο τίτλος της ταινίας, καθώς μέχρι στιγμής την αποκαλούσαμε «το χωρίς τίτλο νέο πρότζεκτ του Γούντι Αλεν».

To 47o φιλμ του Γούντι Αλεν θα ονομάζεται λοιπόν «Magic in the Moonlight» - το ακούς και οι πρώτες νότες του Γκέρσουιν ήδη παίζουν στο μυαλό σου. Δεν έχουμε όμως ιδέα ακόμα για την πλοκή αυτής της κωμωδίας, παρά μόνο ότι θα είναι ταινία εποχής - κάτι που βγαίνει από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σετ και οι ηθοποιοί φορούν κοστούμια του '30.

2

Οσο λοιπόν εμείς απολαμβάνουμε ακόμα στις αίθουσες την «Θλιμμένη Τζάσμιν» κι όσο παρακολουθούμε τη σίγουρη πορεία της Κέιτ Μπλάνσετ προς την οσκαρική πεντάδα, ο Αλεν ετοιμάζει τα επόμενα... κάτω από το σεληνόφως.

Για να δούμε...

Περισσότερος Γούντι Αλεν: