Buzz

Ο Ιθαν Χοκ και η Ρόουζ Μπερν αναζητούν τη χαμένη τιμή της ρομαντικής κομεντί στο τρέιλερ του «Juliet, Naked»

στα 10

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νικ Χόρνμπι, συγγραφέα των «High Fidelity» και «About a Boy».

Ο Ιθαν Χοκ και η Ρόουζ Μπερν αναζητούν τη χαμένη τιμή της ρομαντικής κομεντί στο τρέιλερ του «Juliet, Naked»

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, το πιο δύσκολο πράγμα να συναντήσει κανείς σήμερα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια πετυχημένη, ανάλαφρη αλλά και ειλικρινής ρομαντική κομεντί – ίσως η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν με το περσινό «The Big Sick».

Γι’ αυτό και το «Juliet, Naked» μοιάζει, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, ευπρόσδεκτο. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νικ Χόρνμπι, του οποίου η πένα μας έχει δώσει τα «High Fidelity» και «About a Boy», το φιλμ του Τζέσι Πέρεζ (σκηνοθέτη του «Our Idiot Brother», αλλά και αρκετών επεισοδίων τηλεοπτικών σειρών όπως τα «Nurse Jackie» και «Girls») ξετυλίγει την ιστορία της Ανι, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια μακρόχρονη αλλά κουρασμένη σχέση. Τα πράγματα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον κάποτε δημοφιλή αλλά πλέον ξεχασμένο ροκ μουσικό που αποτελεί την ενοχλητική εμμονή του αμετανόητου θαυμαστή, συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμη: «Madeline’s Madeline»: Οταν ένα τρέιλερ είναι από μόνο του έργο τέχνης

Juliet Naked 607

Juliet Naked 607

Η υπογραφή του πάντα συμπαθούς Χόρνμπι (σε μια ιστορία που και πάλι, έστω και έμμεσα, έχει να κάνει με τη μουσική) και το πρωταγωνιστικό τρίο των Ιθαν Χοκ, Ρόουζ Μπερν και Κρις Ο’ Ντάουντ είναι αρκετά για να μας κάνουν να δώσουμε μια ευκαιρία στο «Juliet, Naked».

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

Juliet Naked 607