Buzz

Αίμα, πριόνια και ψυχεδέλεια: Τρέιλερ για το «Mandy» με τον Νίκολας Κέιτζ

στα 10

Το φιλμ του Πάνου Κοσμάτου μοιάζει καταδικασμένο να μετατραπεί σε μελλοντικό cult classic.

Αίμα, πριόνια και ψυχεδέλεια: Τρέιλερ για το «Mandy» με τον Νίκολας Κέιτζ

Η ήσυχη ζωή ενός αφοσιωμένου ζευγαριού, του Ρεντ και της Μάντι, παίρνει μια σκοτεινή και αλλόκοτη τροπή όταν μια εφιαλτική σέκτα και ο μανιακός της ηγέτης αποφασίζουν να αποκτήσουν τη Μάντι… ψυχή τε και σώματι.

Αυτή είναι συνοπτικά η υπόθεση της νέας ταινίας του Πάνου Κοσμάτου, «Mandy», οι κριτικές μαρτυρούν ωστόσο ότι πρόκειται για μια σουρεαλιστική, ψυχεδελική κινηματογραφική εμπειρία που είναι μάλλον αδύνατο να περιγραφεί με λόγια.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «Mandy» από το Φεστιβάλ Καννών

Mandy 607

Mandy 607

Mandy 607

Οσοι έχουν δει την προηγούμενη (και πρώτη) ταινία του Κοσμάτου, «Beyond the Black Rainbow», γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για έναν σκηνοθέτη με εντυπωσιακή, ονειρική (ή εφιαλτική, όπως το πάρει κανείς) αισθητική και ελάχιστο σεβασμό για οποιαδήποτε έννοια λογικής, ακόμα κι αυτό όμως μοιάζει λίγο για να περιγράψει την καινούργια του ταινία, η οποία προβλήθηκε στα φεστιβάλ του Σάντανς και των Καννών.

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις, πάντως, μοιάζει να δικαιώνει ήδη όσους μιλούν για ένα μελλοντικό cult classic και για την πιο ταιριαστά δαιμονισμένη ερμηνεία του Νίκολας Κέιτζ εδώ και πολλά χρόνια. Δίπλα στον Κέιτζ συμπρωταγωνιστούν η Αντρεα Ράιζμπορο και ο Λάινους Ρόουτς.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω με δική σας ευθύνη.


Κι αν αυτό δεν είναιι αρκετό, δείτε το ακόμη πιο απίθανο γιαπωνέζικο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

mandy 607