Buzz

O Νίκολας Κέιτζ θα πρωταγωνιστεί την επόμενη ταινία του Σίον Σόνο

στα 10

Κι αυτή είναι μια είδηση που μπορεί να κάνει το κεφάλι σου να εκραγεί.

O Νίκολας Κέιτζ θα πρωταγωνιστεί την επόμενη ταινία του Σίον Σόνο

Εχοντας μόλις δει στο φεστιβάλ των Καννών το «Mandy» του Πάνος Κοσμάτος, όπου ο Νίκολας Κείτζ δίνει μια από τις πιο εξωφρενικές ερμηνείες μιας καριέρας που δείχνει να αγκαλιάζει όλο και πιο σφιχτά το αλλόκοτο, δεν μπορείς παρά να μην αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει σκεπτόμενος τι μπορεί να κάνει σε μια ταινία του Σίον Σόνο.

Ο πιο παραγωγικός απρόβλεπτος και out there σκηνοθέτης του σύγχρονου σινεμά, υπεύθυνος για ταινίες που διανύουν την απόσταση από την κωμωδία στο gore (συχνά την ίδια σκηνή) ετοιμάζεται για το αγγλόφωνο ντεμπούτο του που θα έχει τον τίτλο «Prisoners of the Ghostland» και πρωταγωνιστή κανέναν άλλον από τον Νίκολας Κέιτζ.

Δείτε ακόμη: «Too Old to Die Young»: Καουμπόηδες, neon και αίμα, στον νέο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν που (ίσως) θέλεις να δεις

sion sono 607

Το φιλμ το οποίο θα είναι ένα μετά-αποκαλυπτικό θρίλερ δράσης, με ήρωα έναν διαβόητο εγκληματία ο οποίος ονομάζεται Ηρωας κι ο οποίος θα αναλάβει να σώσει ένα κορίτσι το οποίο έχει απαχθεί κι εξαφανιστεί σε ένα παράλληλο σύμπαν. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να νικήσει την κατάρα που την κρατά δέσμιό της και να αντιμετωπίσει τους νεκροζώντανους κατοίκους του Ghostland.

Με την τελευταία σκηνοθετική δουλεία του Σόνο, την σειρά «Tokyo Vampire Hotel» να βρίσκεται ήδη στο Amazon (και στην Ελλάδα) ανυπομονούμε να δούμε τον Ιάπωνα auteur του πιο ακατάτακτου σύγχρονου σινεμά να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με εκλεκτή παρέα.

Δείτε ακόμη: