Buzz

Ο Μάικλ Κέιν οργανώνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Βρετανίας στο «The King of Thieves»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «The Theory of Everything» σκηνοθετεί ένα all star cast παλαίμαχων Βρετανών ηθοποιών σε μια ταινία δράσης για… συνταξιούχους.

Ο Μάικλ Κέιν οργανώνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Βρετανίας στο «The King of Thieves»

Με το περσινό «Going in Style», ο Μάικλ Κέιν απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να (ξανα)ξεκινήσεις μια καριέρα στο χώρο του εγκλήματος. Φέτος, λοιπόν, οργανώνει και πάλι μια παρέα γερόλυκων παρανόμων στο «The King of Thieves».

Η ταινία ξετυλίγει την απίθανη αληθινή ιστορία της διαβόητης υπόθεσης του Hatton Garden, μιας από τις πιο παράτολμες ληστείες στην εγκληματική ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας, όταν μια ομάδα συνταξιούχων απατεώνων αποφάσισε να οργανώσει μια υπερφιλόδοξη ληστεία κοσμημάτων.

Ο Μάικλ Κέιν ηγείται ενός σπουδαίου καστ βετεράνων Βρετανών ηθοποιών που περιλαμβάνει ακόμα τους Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τομ Κόρτνεϊ, Μάικλ Γκάμπον και Ρέι Γουάινστοουν. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζέιμς Μαρς, ο οποίος είπε να περάσει σε κάτι πιο ανάλαφρο μετά το οσκαρικό biopic του Στίβεν Χόκινγκ, «The Theory of Everything».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις βρετανικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

The King of Thieves 607