Buzz

Ετοιμάζεται spin-off ταινία του «John Wick» με πρωταγωνιστή των τυφλό δολοφόνο Κέιν

στα 10

Ο Ντόνι Γιέν θα επιστρέψει στον ρόλο του τυφλού δολοφόνου που γνωρίσαμε στο τέταρτο κεφάλαιο της σειράς, καθώς το σύμπαν του «John Wick» συνεχίζει να επεκτίνεται κινηματογραφικά.

Ετοιμάζεται spin-off ταινία του «John Wick» με πρωταγωνιστή των τυφλό δολοφόνο Κέιν

Οταν το «John Wick» βρισκόταν ακόμα στα γεννοφάσκια του κανείς δεν περίμενε, ίσως ούτε και οι δημιουργοί του ακόμα, πως θα μετατρέπονταν σε ένα μεγάλο και πετυχημένο franchise. Και να που, μετά το φινάλε του τέταρτου κεφαλαίου της σειράς, ο σκηνοθέτης των ταινιών Τζαντ Σταχέλσκι υπέγραψε με την Lionsgate να γίνει ο επικεφαλής ολόκληρου του franchise και των spin-off του.

Ηδη κυκλοφόρησε μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο σύμπαν του Wick με τίτλο «The Continental» και σύντομα να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία «The Ballerina», αλλά ο Σταχέλσκι είναι έτοιμος για ακόμα περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Το «John Wick 5» βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής

caine john wick

Σύμφωνα με το Variety, ο Ντόνι Γιέν έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο spin-off του «John Wick» που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Κέιν, ο οποίος εμφανίστηκε στο τέταρτο κεφάλαιο. Στην ταινία, ο Κέιν είναι ένας τυφλός δολοφόνος που προσλαμβάνεται για να καταστρέψει τον Γουίκ. Αρχικά δεν θέλει να το κάνει, αλλά ο Κέιν αναγκάζεται να αναλάβει τη δουλειά όταν η κόρη του απειλείται. Υπάρχει μια σκηνή μετά τους τίτλους τέλους που δημιουργεί μια καλή ιδέα για μια το τι μπορεί να είναι αυτή η spin-off ταινία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αυτής αλλά σίγουρα δεν θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερα.