Buzz

H «Ballerina», από το σύμπαν του Τζον Γουίκ, ετοιμάζει τον δολοφονικό της χορό για το 2024

στα 10

Την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ανα ντε Αρμας, έχει σκηνοθετήσει ο Λεν Γουάισμαν.

H «Ballerina», από το σύμπαν του Τζον Γουίκ, ετοιμάζει τον δολοφονικό της χορό για το 2024

Η τετραλογία του «John Wick» τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και μπορεί μια πέμπτη ταινία να μην είναι ακόμα σίγουρη, αλλά οι δημιουργοί του franchise δεν έχουν σκοπό να το εγκαταλείψουν σύντομα.

Πέρα από την σειρά «The Continental», η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος τον Σεπτέμβριο, περιμένουμε και την spin-off ταινία με τίτλο «Ballerina», στην οποία πρωταγωνιστεί η Ανα ντε Αρμας στον ρόλο μιας δολοφόνου μπαλαρίνας από το συνδικάτο του Γουίκ (The Ruska Roma) η οποία ζητά εκδίκηση από τους δολοφόνους της οικογένειάς της.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τσαντ Σταχέλσκι πιστεύει πως ήρθε η ώρα η Ακαδημία να βραβεύσει και τους κασκαντέρ

ballerina

Και πλέον μαθαίνουμε πως η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2024. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λεν Γουάισμαν, με την ταινία να εξελίσσεται έξι μήνες πριν τα δυο τελευταία κεφάλαια του «John Wick». Το σενάριο το έχει γράψει ο Σέι Χέιτεν, με την βραβευμένη με Οσκαρ Εμεραλντ Φένελ να προσθέτει μερικές τελευταίες πινελιές σε αυτό, με τον Τσαντ Σταχέλσκι να έχει αναλάβει την παραγωγή.

Στην ταινία επίσης αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή του και οι Κιάνου Ριβς, Ιαν ΜακΣέιν και ο Λανς Ρέντικ στον τελευταίο του ρόλο πριν πεθάνει. Μαζί με την ντε Αρμας στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Νόρμαν Ρίντους, Αντζέλικα Χιούστον, Γκάμπριελ Μπερν και Αν Παριγιό.