Buzz

Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού: Το τέλος γράφεται από τους ίδιους

στα 10

Και ξαφνικά, ένα ζευγάρι που δέθηκε χωρίς βιασύνες και με πραγματική αγάπη, είναι πλέον παρελθόν.

Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού: Το τέλος γράφεται από τους ίδιους

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου. To ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του «Wanderlust» το 2012 και αρραβωνιάστηκε 18 μήνες μετά.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Ανιστον δεν είναι έγκυος (και έχει και κάτι σοβαρό να πει για όσους έχουν πρόβλημα με αυτό)

aniston

Οι φήμες - που φυσικά εξαπλώθηκαν σαν ιός τις τελευταίες ώρες, μετά την ανακοίνωση - θέλουν την Τζένιφερ Ανιστον ξανά ζευγάρι με τον Μπραντ Πιτ, θέλουν το ζευγάρι να μην επικοινωνεί τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων, θέλουν το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί έναν εφιάλτη για τους δικηγόρους.

Δείτε και διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Ανιστον βαρέθηκε την πολιτική ορθότητα

Aniston