Φεστιβάλ / Βραβεία

Ολα τα κόκαλα που έσπασε ο Τζάκι Τσαν πριν πάρει το Οσκαρ που αξίζει!

στα 10

Στα 62 του χρόνια ο Τζάκι Τσαν ανάγκασε όλο το Χόλιγουντ να υποκλιθεί στην ιστορία του. Με το τιμητικό Οσκαρ για την προσφορά του στο σινεμά.

Ολα τα κόκαλα που έσπασε ο Τζάκι Τσαν πριν πάρει το Οσκαρ που αξίζει!

«Το να στέκομαι εδώ είναι ένα όνειρο. Μετά από 56 χρόνια στη βιομηχανία του σινεμά, με περισσότερες από 200 ταινίες, έχοντας σπάσει τόσα πολλά κόκαλα, επιτέλους αυτό είναι δικό μου.»

Βαθιά συγκινημένος, με την παιδικότητα που έτσι κι αλλιώς τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο, ο 62χρονος Τζάκι Τσαν (σχεδόν από την κορυφή του παγκόσμιου box-office) παρέλαβε το τιμητικό του Οσκαρ στη βραδιά των Governors Awards, μετά τον πρόλογο του Τομ Χανκς και την παρουσίαση του από τον Σιλβέστερ Σταλόνε, στο σπίτι του οποίου ο Τσαν θυμήθηκε πως είχε αγγίξει πριν 23 χρόνια ένα Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2017: μπορούμε να μιλάμε ήδη για φαβορί;

Jackie Chan 607

Jackie Chan 607

Μαζί με τον Τζάκι Τσαν βραβεύθηκαν η μοντέζ Αν Β Κόουτς («Ο Λόρενς της Αραβίας», «Ο Ανθρωπος Ελέφαντας») στα 90 της χρόνια, ο βετεράνος ντοκιμαντερίστας Φρέντερικ Γουάισμαν («Titicut Follies» το πιο γνωστό του φιλμ) στα 86 του χρόνια και ο διευθυντής κάστινγκ Λιν Σταλμάστερ («West Side Story») στα 88 του χρόνια.

Jackie Chan 607

Δείτε εδώ το συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο του Τζάκι Τσαν:


Δείτε εδώ και μερικά από τα κόκαλα που έσπασε ο Τζάκι Τσαν μέχρι να φτάσει στο Οσκαρ:


Διαβάστε περισσότερα:

Jackie Chan 607