Buzz

Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι άντρες ηθοποιοί του 2016

στα 10

Με διαφορά... εκατομμυρίων δολαρίων, τα αγόρια ξεπερνούν τα κορίτσια σε εισπράξεις επιβεβαιώνοντας το κενό της ισότητας των φύλων.

Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι άντρες ηθοποιοί του 2016

Η λίστα με τις πιο καλοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς στον κόσμο προηγήθηκε αυτή των αντρών αποδεικνύοντας το προφανές: το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις αμοιβές αντρών και γυναικών σε μια βιομηχανία, όπως το Χόλιγουντ, όπου όλα δεν είναι ονειρικά πλασμένα.

Η πρώτη της λίστας των γυναικών έχει κέρδη 72% λιγότερα από τον αντίστοιχο πρώτο των αντρών, ενώ για τις τέσσερις μόλις κυρίες που ξεπέρασαν τα συνολικά έσοδα πάνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αντιστοιχούν 18 άντρες. Η συζήτηση παραμένει ανοιχτή - και τουλάχιστον ο The Rock είχε την ευαισθησία να σημειώσει πως η πρωτιά του είναι απλά μια ακόμη υπενθύμιση πως πρέπει να προσπαθεί ακόμη πιο σκληρά.

"The wolf is always scratchin' at the door" was the first thing I said when we found out from @forbes I was officially the world's highest paid actor. Well, actually the first thing I said was "Aw shit!", then I said the wolf part. Receiving news like this will always serve as my anchoring reminder to continue to work even harder. We not only want to "embrace the grind", but take the grind to new levels. I learned a few invaluable lessons a long time ago that can help all of you guys out there succeed at whatever it is you're doing. Greatness is never achieved alone. Surround yourself with hungry, brilliant individuals who not only buy into your philosophy, but who are all willing to work just as hard as you. Power of teamwork. And don't ever forget where you came from. I was evicted at 14yrs old and completely broke by 23. Every day I wake up as if that eviction notice is right around the corner waiting for me.. which is why I always say, "the wolf is always scratchin' at the door". He's scratchin' cause he's hungry and never satisfied. We embrace and respect our past (even if it was f*cked up), but we never let it define our future. Let's stay hungry and chase that greatness. I will now jump in my pick up truck, go to work and figure out whether or not I need psychiatric therapy for this damn wolf that's become my best friend. #Celeb100 #SevenBucksProductions #HardestWorkersInTheRoom #1WolfOnThePlanet

A photo posted by therock (@therock) on


Διαβάστε ακόμη: TIME 100: Αυτοί είναι πιο επιδραστικοί παίκτες του θεάματος για το 2016

Dwayne Johnson  607

1. Ντουέιν Τζόνσον - 64.5 εκ. δολ.

Πέρσι δεν είχε βρεθεί καν στη δεκάδα, φέτος ο The Rock είναι βράχος στο νούμερο 1 με τα έσοδα και τις αμοιβές από τα «Fast & Furious», τα ποσοστά από το «San Andreas» και φυσικά το «Baywatch» που έρχεται απειλητικά ως το απόλυτο χιτ της επόμενης χρονιάς. Ο Ντουέιν Τζόνσον αρέσει και στον Στίβεν Σπίλμπεργκ...

Jackie Chan 607

2. Τζάκι Τσαν - 61 εκ. δολ.

Ο αγέραστος μύθος του Τζάκι Τσαν, οι ταινίες του franchise με τον τίτλο «Monkey King», οι επενδύσεις του σε παραγωγή, κινηματογραφικές αίθουσες και διαφημιστικές συνεργασίες, όλα αυξάνουν το λογαριασμό του ετησίως - συν, όπως, αναφέρει το Forbes το «καλό μάτι» με το οποίο τον βλέπουν οι λογοκριτές του συστήματος. Τα έσοδά του αυξήθηκαν από πέρσι!

Matt Damon 607

3. Ματ Ντέιμον - 55 εκ. δολ.

Ενας Τζέισον Μπορν την ημέρα, τη φτώχεια κάνει πέρα... Ο Ματ Ντέιμον έσκισε με το «Martian», με την επιστροφή του ως «Jason Bourne» και σε μια αμφιλεγόμενη βόλτα στο Σινικό Τείχος: σύνολο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια να του βρίσκονται. Που να κατέβαινε και στην πραγματικότητα στο Σύνταγμα!

Tom Cruise 607

4. Τομ Κρουζ - 53 εκ. δολ.

Προσθέστε αμοιβές και ποσοστά για «Mission Impossible 5», για το σίκουελ του «Jack Reacher», για τη «Μούμια» και δε συμμαζεύεται. Ο Τομ Κρουζ θα είναι μέσα σε αυτή τη λίστα για πάντα. Ακόμη και όταν τελειώσουν οι επικίνδυνες αποστολές. Ακόμη κι όταν στερέψουν όλα τα κουτσομπολιά γύρω από την αφοσίωσή του στη Σαϊεντολογία!

Johnny Depp

5. Τζόνι Ντεπ - 48 εκ. δολ.

Μπορεί η Αμπερ Χερντ να αφαίρεσε με συνοπτικές διαδικασίες τα 7 εκατομμύρια δολάρια για το συμβιβασμό του διαζυγίου που σήμανε το τέλος μιας «κατακίτρινης» ιστορίας, αλλά ο Τζόνι Ντεπ έχει φέτος να μετράει πολλά περισσότερα λόγω των επερχόμενων «Πειρατών της Καραϊβικής» και της «Αλίκης Μέσα από τον Καθρέφτη» που πάτωσε, αλλά αυτός τα χρήματά του τα πήρε.

Ben Affleck 607

6. Μπεν Αφλεκ - 43 εκ. δολ.

Πιο πλούσιος από ποτέ, ο Μπεν Αφλεκ κοιτάζει από μακριά τις κακές κριτικές για το «Batman v Superman: Dawn of Justice» και μένει μόνο στα λεφτά που πήρε πριν και μετά αφού η ταινία ξεπέρασε τα 800 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Φανταστείτε να βγει και το «Justice League».

Vin Diesel 607

7. Βιν Ντίζελ - 35 εκ. δολ.

Και όγδοο μέρος για το «Fast & Furious» και σίκουελ για το «Guardians of the Galaxy» και μια φόρα που μοιάζει να μην σταματά πουθενά για τον άνθρωπο που πόνταρε στην ευφυία του, όταν όλοι απλά πρόσεχαν τους κοιλιακούς του. Και είναι και ο καλύτερος του χωριού - με αποδείξεις.

Shah Rukh Khan 607

8. Σαχ Ρουκ Καν - 33 εκ. δολ.

O μεγαλύτερος σταρ του Bollywood παίρνει και αμοιβή και ποσοστά από τα κέρδη από τις ταινίες του που κανείς δεν έχει δει ποτέ εκτός Ινδίας και συνεχίζει να πλουταίνει από διαφημιστικές συνεργασίες που πληθαίνουν όσο το όνομά του γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο.

Robert Downey Jr. 607

8. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ - 33 εκ. δολ.

Πέρσι βρισκόταν στην κορυφή της λίστας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με 80 εκ. δολάρια. Φέτος, ο εμφύλιος στο «Captain America: Civil War» τον έριξε κατά 58%, ενώ βοήθησε και η μόνιμη συνεργασία του με την HTC για τα smartphones που διαφημίζει με στιλ. Οταν βαριέται, κοροϊδεύει τη σχέση Τομ Χίντλστον και Τέιλορ Σουίφτ.

Akshay Kumar 607

10. Ακσάι Κουμάρ - 31.5 εκ. δολ.

Ο σούπερ σταρ του Bollywood δεν προλαβαίνει να μετράει επιτυχίες στο ινδικό box-office, αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες που ξεκινούν από τη Honda και φτάνουν μέχρι στα γιαούρτια, κάνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει από περηφάνια. Πέρσι ήταν στην ένατη θέση!

Διαβάστε ακόμη: