Buzz

«Οδηγώ καλύτερα από τον The Rock!» Η Ελεν Μίρεν βάζει τα πράγματα στη θέση τους στο «Fast 8»

στα 10

Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, αλλά όχι ακριβώς με τον τρόπο που ήθελε - η Ελεν Μίρεν έχει μικρά παράπονα από το «Fast 8».

«Οδηγώ καλύτερα από τον The Rock!» Η Ελεν Μίρεν βάζει τα πράγματα στη θέση τους στο «Fast 8»

Η Ελεν Μίρεν ζήτησε να πάρει μέρος στο franchise του «Fast & Furious» - και η επιθυμία μιας Βασίλισσας είναι διαταγή! Ετσι, η στιλάτη, αθυρόστομη, κομψή και παράτολμη Βρετανίδα ηθοποιός, βρέθηκε στο καστ του «Furious 8», με παρέα από τον The Rock και τον Βιν Ντίζελ, ως τη Σαρλίζ Θερόν που κρατά ρόλο κακιάς στη νέα ταινία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντουέιν - The Rock - Τζόνσον ετοιμάζεται ν' αντιμετωπίσει τη Σαρλίζ Θερόν στο «Fast 8»

ελεν μίρεν 607 Η Ελεν Μίρεν σε επεισόδιο του "Top Gear" το 2007. Οχι, παίζουμε!

Ομως η Ελεν Μίρεν δεν θέλησε να παίξει στην ταινία ούτε για τα λεφτά ούτε για τη δόξα - έχει ήδη αρκετά κι απ' τα δυο - αλλά για το κέφι της, για να συμμετάσχει σε μια «αγορίστικη» περιπέτεια και για να καθίσει πίσω από το τιμόνι. Το οποίο, ωστόσο, δε συνέβη ακριβώς: «Ηθελα να είμαι μια τρελαμένη οδηγός σε μια ταινία F&F,» εξηγεί η Μίρεν. «Είπα, θα παίξω στο φιλμ, αλλά μόνο αν μ' αφήσουν να οδηγήσω. Αλλά δυστυχώς, δεν οδηγώ. Ισως κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον, στο "Fast and Furious 12". Αν κι είμαι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους σ' αυτό το γύρισμα που ξέρει να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητες. Αμφιβάλλω ότι ο The Rock ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το λεβιέ. Εγώ όμως ξέρω. Ξέρω να κατεβάζω αλλάζω δυο-δυο τις ταχύτητες.» Η αλήθεια είναι πως κι εμείς, ως fans, θα θέλαμε να δούμε την Ελεν Μίρεν να χώνει τα γκάζια της σε μια τέτοια ταινία κι όχι απλώς να κάθεται σε μια πολυθρόνα, αλλά, όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμα αρκετά σίκουελ για να ικανοποιηθεί η επιθυμία η δική μας και της Dame Μίρεν.

Διαβάστε ακόμη: