Buzz

Αληθινά φουριόζα! Η Σαρλίζ Θερόν πατάει γκάζι για το «Fast 8»

στα 10

Εχει δοκιμάσει τις ρόδες της στην άμμο του «Mad Max: Fury Road». Τώρα η Σαρλίζ Θερόν δίνει ραντεβού με τ' αγόρια στην άσφαλτο.

Αληθινά φουριόζα! Η Σαρλίζ Θερόν πατάει γκάζι για το «Fast 8»

Η Σαρλίζ Θερόν μπορεί να κάνει τα πάντα. Κι έχει αποδείξει ότι μπορεί δυναμικά να είναι ηρωίδα δράσης. Ο ρόλος της στο «Mad Max: Fury Road» του Τζορτζ Μίλερ έκλεψε την παράσταση ακόμα κι απ' αυτόν τον Μαντ Μαξ του Τομ Χάρντι. Και τώρα η Θερόν είναι έτοιμη, ασφαλώς διασκεδάζοντάς το, να γίνει μέλος της Team Toretto και να ζεστάνει την άσφαλτο στο «Fast 8».

Διαβάστε ακόμη: Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή

Charlize Theron WSJ 607

Τη νέα, όγδοη ταινία του franchise «Fast & Furious», σκηνοθετεί ο Φ. Γκάρι Γκρέι, με τελευταία εντυπωσιακή κριτική επιτυχία το «Straight Outta Compton», ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται για ρεπεράζ στην Κούβα, όπου και θα γυριστεί το φιλμ, εγκαινιάζοντας την κινηματογραφική αμερικανοκουβανική συνεργασία.

Η Σαρλίζ Θερόν έχει ξανασυνεργαστεί με τον Γκρέι στο «Italian Job» το 2003. Ο ρόλος της στο «Fast 8» δεν είναι ακόμα γνωστός, θα είναι όμως νέος στην ιστορία και ενδεχομένως η Θερόν θα είναι ο νέος «κακός», απέναντι από τους γνωστούς πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς, Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκες και Ταϊρίς Γκίμπσον. Νέα προσθήκη στο καστ και ο Νορβηγός Κρίστοφερ Χίβζου, που γνωρίσαμε ως Τόρμουντ στο «Game of Thrones».

Διαβάστε ακόμη: Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίξει στο «Fast & Furious 8»

Charlize Theron WSJ 607

Το σενάριο του «Fast 8» υπογράφει ο Κρις Μόργκαν κι η ταινία θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες σ' ένα χρόνο, στις 14 Απριλίου 2017. Κάνουμε παραγγελιά μια σώμα με σώμα αντιπαράθεση της Σαρλίζ με τον The Rock.

Διαβάστε ακόμη: