Buzz

Αποχαιρετισμός στα γκάζια: Το «Fast & Furious» βλέπει το τέλος του

στα 10

Με μια τελευταία τριλογία ο Βιν Ντίζελ και η ομάδα του Τορέτο είναι έτοιμοι να σβήσουν για πάντα τις μηχανές του «Fast & Furious».

Αποχαιρετισμός στα γκάζια: Το «Fast & Furious» βλέπει το τέλος του

Ο καλύτερος φίλος του Βιν Ντίζελ είναι τα social media του, εκεί εξομολογείται τις χαρές και τις λύπες του, εκεί ανακοίνωσε κι ότι το «Fast & Furious» δε θα συνεχίσει στο διηνεκές. Η αλήθεια είναι ότι το εξαιρετικά επιτυχημένο και διαρκώς ανανεούμενο franchise δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα με το θάνατο του Πολ Γουόκερ και, παρότι το συμβάν ενσωματώθηκε με τον ωραιότερο τρόπο στην τελευταία ταινία όπου συμμετείχε ο ηθοποιός, το «Furious 7», οι συντελεστές το δέχτηκαν κι ως ένα σημάδι ότι όλα τα πράγματα, κάποια στιγμή, φτάνουν στο τέλος τους.

Διαβάστε ακόμη: To «Furious 8» υπάρχει κι ετοιμάζεται για Νέα Υόρκη

Εγραψε ο Βιν Ντίζελ στο facebook, «Το στούντιο της Universal ήταν τόσο καλό απέναντί μου, που μου εμπιστεύτηκε το όραμά του και μου στάθηκε σαν οικογένεια. Υποσχέθηκα στο στούντιο ότι θα παραδώσω μια τελευταία Τριλογία για να τελειώσει η saga.» Τι σημαίνει αυτό; Το «Fast & Furious 8» ήδη βρίσκεται στα σκαριά και, παρότι ακόμα δεν έχει σκηνοθέτη, έχει... αρένα, την πόλη της Νέας Υόρκης. Και μετά, δυο ακόμα κοσμοπολίτικες, ιλιγγιώδεις, απολαυστικές βόλτες με το Camaro και χειρόφρενο. Η προοπτική, βέβαια, του φινάλε του franchise, μπορεί και να δώσει ενδιαφέρουσες σεναριακές εναλλακτικές στην κινηματογραφική σειρά, μια και, χωρίς την ανησυχία του να μένει κάθε φορά πρόσφορο έδαφος για τη συνέχεια, η εξέλιξη των ηρώων στις επόμενες ταινίες μπορεί να είναι πιο τολμηρή συναισθηματικά και δραματουργικά. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε υπομονετικά το «FF8» τον Απρίλιο του 2017 και δε βιαζόμαστε στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμη: