Buzz

Ο The Rock είναι ο Bambi το Ελαφάκι που θέλεις να χαϊδέψεις;

στα 10

Ο Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον επισκέφτηκε το Saturday Night Live και παρουσίασε την πιο… bucked up εκδοχή του «Bambi» που έχουμε δει ποτέ. Με το καλό και ταινία!

Ο The Rock είναι ο Bambi το Ελαφάκι που θέλεις να χαϊδέψεις;

Η Disney έχει αποφασίσει εδώ και λίγα χρόνια να «φρεσκάρει» τις κλασικές της ταινίες κινουμένων σχεδίων με τις live action εκδοχές τους: αυτό έκανε με τη «Cinderella», αυτό έκανε και με το περσινό, θριαμβευτικό «Maleficent», εμπνευσμένο φυσικά από την «Ωραία Κοιμωμένη», αυτό σχεδιάζει και με την «Πεντάμορφη και το Τέρας» του Μπιλ Κόντον που προγραμματίζεται να είναι έτοιμη του χρόνου, το 2016. Αλλά για σταθείτε, το στούντιο έχει στα σκαριά την πιο μεγάλη, την πιο ηρωική, την πιο γεμάτη τεστοστερόνη και άγρια γκάζια live action μεταφορά κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων που έγινε ποτέ: το «Bambi το Ελαφάκι», με furious ελαφάκι τον Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον!

Διαβάστε ακόμη: To tearjerker της χρονιάς θα είναι το... «Furious 7»!

Ο The Rock και το Saturday Night Live έφτιαξαν το δικό τους τρέιλερ για το νέο «Bambie», με τον Ντουέιν Τζόνσον να υποδύεται τον ευέλικτο Μπάμπι με τα τρυφερά μάτια που θέλει, πια, να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μαμάς του. Και θα το κάνει, παρέα με (κάτι σαν) τον Βιν Ντίζελ και (κάτι σαν) τη Μισέλ Ροντρίγκες, με σκηνοθέτη περίπου τον Τζέιμς Γουαν, με εκρήξεις, καταδιώξεις και λάστιχα που τρίζουν, με hit single του (σχεδόν) Ludacris το «Wham Bam Bambi» και, α, μια ωραία πεταλούδα! Δείτε παρακάτω το απολαυστικό σκετσάκι του SNL που καταφέρνει ν’ απογειώσει και το «Bambi» και το «Furious 7» που περιμένουμε στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα και, ειλικρινά, την κωμική διάνοια του Ντουέιν Τζόνσον που δεν είναι όλο μύες (αλλά έχει πολλούς κι απ’ αυτούς).

Διαβάστε ακόμη: