Buzz

To tearjerker της χρονιάς θα είναι το... «Furious 7»!

στα 10

Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη εδώ και έξι ταινίες, το έβδομο μέρος του «Fast & Furious» περιβάλλεται από τόση συγκίνηση λόγω του θανάτου του Πολ Γουόκερ που έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο του «tearjerker της χρονιάς».

To tearjerker της χρονιάς θα είναι το... «Furious 7»!

Αν σας το έλεγαν πριν από λίγα χρόνια, πως μια ταινία της σειράς «Fast & Furious» θα γινόταν μια ανεξάντλητη πηγή συγκίνησης πριν ακόμη προβληθεί στις αίθουσες, μάλλον θα γελούσατε ή μάλλον θα κλαίγατε από τα γέλια.

Από το χρονικό σημείο, όμως, του θανάτου του Πολ Γουόκερ και μέχρι σήμερα, όπου βρισκόμαστε προ των πυλών για την έξοδο του «Furious 7» στους κινηματογράφους του κόσμου, δεν έχει υπάρξει άλλη παρόμοια περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν όπου μια ταινία συγκεντρώνει τόσα πολλά συναισθήματα συγκίνησης από όσους ενεπλάκησαν σε αυτήν, αλλά και στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

Ηταν μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν η παγκόσμια πρώτη του «Furious 7» στο Φεστιβάλ South by Southwest του Τέξας ξεκίνησε με τον συγκινητικό πρόλογο του σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν και συνεχίστηκε με τα σχόλια των πρώτων θεατών για την εμφάνιση του Πολ Γουόκερ που τους έφερε δάκρυα στα μάτια, αλλά και τις πρώτες κριτικές για την ταινία που μίλησαν για το «ιδανικό αντίο» στον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή.

Διαβάστε ακόμη: «Ενα φανταστικό αντίο στον Πολ Γουόκερ»: Οσα είπαν οι πρώτοι θεατές του «Furious 7»

Furious 7 607

Μόνο ο Βιν Ντίζελ δράττει ακόμη και της παραμικρής ευκαιρίας για να υπενθυμίσει πως αυτή η ταινία είναι μια πράξη αγάπης προς τον κολλητό του, Πολ Γουόκερ και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία να τον δούμε στη μεγάλη οθόνη, εκεί όπου θα έπρεπε να συνεχίζει τη ζωή του ακόμη και σήμερα.

«Αυτή η ταινία ήταν μια πράξη αγάπης - ήταν με το δικό της τρόπο η πιο δύσκολη ταινία που έπρεπε να κάνω ποτέ, γιατί οι σχέσεις που βλέπετε σε αυτήν είναι αληθινές. Οταν συνέβη η τραγωδία, έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Εχασα τον αδερφό μου.»

Δείτε εδώ τον Βιν Ντίζελ σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, καθώς παρουσιάζει την ταινία σε μια από τις πρώτες προβολές της στο Λος Αντζελες:


Λίγο αργότερα, ο Βιν Ντίζελ εξομολογήθηκε πως ονόμασε τη νεογέννητη κόρη του, Πολίν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον «αδερφό» του Πολ Γουόκερ: «Βρισκόταν στο δωμάτιο. Δεν υπήρχε κανένας άλλος άνθρωπος τον οποίο να σκεφτόμουν όταν κόβαμε τον ομφάλιο λώρο. Ξέρω πως ήταν εκεί και ένιωσα πως αυτός είναι ένας τρόπος να κρατήσω τη μνήμη του στη μνήμη μου, σαν ένα κομμάτι της ζωής μου.»

Επίσης θυμήθηκε πως η τελευταία συζήτηση που είχε με τον Πολ Γουόκερ ήταν το ενδιαφέρον του Γουόκερ να στείλει βοήθεια στις Φιλιππίνες μετά από το τρομερό χτύπημα του τυφώνα Γιολάντα το 2013 και η προσπάθειά του να τον πείσει να προχωρήσει σε οποιαδήποτε δράση θα τον έκανε να νιώσει καλύτερα.

Σε ένα ακόμη βίντεο από τα γυρίσματα με συνεντεύξεις του καστ του «Furious 7», ο Βιν Ντίζελ αλλά και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του Πολ Γουόκερ μιλούν για τη συναισθηματική αξία της ταινίας μετά την τραγωδία. Δείτε το εδώ:


Σε σημείο της ταινίας ο χαρακτήρας του Βιν Ντίζελ λέει πως «αυτοί που χάνονται βρίσκονται στις καρδιές των ζωντανών», σε μια ακόμη αφιέρωση στον «αδερφό» Πολ Γουόκερ.

Και ενώ κανείς απ' οσους έχουν δει την ταινία σε previews δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την τύχη του χαρακτήρα του Πολ Γουόκερ στο «Furious 7», αναμένουμε την εξοδό της στις 2 Απριλίου από την UIP, με ομολογουμένως αρκετή... συγκίνηση.

Furious 7 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Furious 7