Buzz

«Fast & Furious 7»: πρώτο trailer, Πολ Γουόκερ, ανατριχίλες

στα 10

Eλεύθερες πτώσεις, εκρήξεις, ξύλο, αναμετρήσεις με τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου. Κι ο Τορέτο να λέει τη φράση «δεν έχω φίλους, έχω οικογένεια» πάνω στο πλάνο του Πολ Γουόκερ. Δείτε το trailer του «Fast & Furious 7».

«Fast & Furious 7»: πρώτο trailer, Πολ Γουόκερ, ανατριχίλες

Η έβδομη ταινία του franchise, το «Fast & Furious 7» (με τίτλο «Furious 7») με σκηνοθέτη τον Tζέιμς Γουαν είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της, παρόλες τις δυσκολίες για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της. Ο θάνατος του Πολ Γουόκερ το Δεκέμβριο του 2013 σόκαρε, όχι μόνο τους φαν, αλλά και την κινηματογραφική οικογένειά του. Οι «Μαχητές των Δρόμων» θρήνησαν το θάνατο του αναπόσπαστου μέλους τους, τα γυρίσματα σταμάτησαν, η προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 11 Ιουλίου 2014, αναβλήθηκε. Η ταινία ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια του 25χρονου αδελφού του Γουόκερ, Κόντι, ο οποίος ντουμπλάρισε κάποιες σκηνές. Και τώρα όλα είναι έτοιμα: πρεμιέρα 3 Απριλίου 2015.

Σκοτώθηκε ο Πολ Γουόκερ σε αυτοκινητιστικό. Τέλος για τα πιο μπλε μάτια του Χόλιγουντ

Οι Μαχητές επιστρέφουν. With a vengeance. Γιατί, από το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε μοιάζει να έχουν όλοι πεισμώσει για να παράγουν την πιο εντυπωσιακή, την πιο μεγάλη, την πιο θρυλική και την πιο σέξι ταινία της σειράς. Αυτοκίνητα που σκάνε στην καυτή άσφαλτο με αλεξίπτωτα σε ελεύθερη πτώση, κυνηγητά με τεθωρακισμένες νταλίκες, ξύλο, εκρήξεις, ξύλο, εκρήξεις και πατημένα γκάζια.

Κι ένας Πολ Γουόκερ που διασώζεται από το γκρεμό από την οικογένειά του. Να ήταν έτσι και η αληθινή ζωή...


Διαβάστε ακόμα: