Industry

Σκοτώθηκε ο Πολ Γουόκερ σε αυτοκινητιστικό. Τέλος για τα πιο μπλε μάτια του Χόλιγουντ

στα 10

Ο πανέμορφος, ακαταμάχητα σέξι πρωταγωνιστής του «Fast and Furious» franchise σκοτώθηκε, τι ειρωνεία, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στα 40 του χρόνια.

Σκοτώθηκε ο Πολ Γουόκερ σε αυτοκινητιστικό. Τέλος για τα πιο μπλε μάτια του Χόλιγουντ

Σε μοιραίο δυστύχημα με το αυτοκίνητο, στη Βαλένσια της Καλιφόρνια, το απόγευμα του Σαββάτου, σκοτώθηκε ο Πολ Γουόκερ, στα 40 του χρόνια, στερώντας το εμπορικό σινεμά από μια λαμπερή φιγούρα. Το αυτοκίνητο όπου επέβαινε προσέκρουσε σε αντικείμενο στην άκρη του δρόμου και πήρε φωτιά, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής που ανακάλυψε, όταν έσβησαν οι φλόγες, το πτώμα του ηθοποιού και του φίλου του που οδηγούσε.

Ο Πολ Γουόκερ, με τα τιρκουάζ μάτια και το clean cut παρουσιαστικό που πάντα έκρυβε μια δόση γοητευτικής αλητείας, ξεκίνησε τη γνωριμία του με το κοινό με το «Pleasantville», ως Σκιπ Μάρτιν, η επιτομή του Αμερικανού εφήβου και συνέχισε ως παίκτης του μπέιζμπολ στο «Varsity Blues», ζάμπλουτος γόνος καλής οικογένειας στο «The Skulls», ο ωραίος και κακός του σχολείου στο «She’s All That», ο φιλόδοξος, ριψοκίνδυνος δύτης στο «Into the Blue», ρόλους αρχετυπικά αμερικανικούς, πάντα μ’ έναν αέρα ανατροπής. Μέχρι, φυσικά, ν’ αναλάβει το ρόλο του Μπράιαν Ο’Κόνερ στο franchise των «Fast and Furious», τον οποίο ενσάρκωσε από το 2001 μέχρι τώρα που γυριζόταν η έβδομη συνέχεια της σειράς, χτίζοντας έναν ήρωα σαγηνευτικό, ευέλικτο, ατρόμητο αλλά και τρωτό.

Διαβάστε παρακάτω πώς μοιράζονται τη θλίψη τους οι συνεργάτες και φίλοι του Πολ Γουόκερ.

Η σελίδα του Πολ Γουόκερ στο facebook Με αληθινά βαριά καρδιά οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πολ Γουόκερ έφυγε σήμερα από τη ζωή σ’ ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όσο συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την οργάνησή του, Reach Out Worldwide. Ηταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο φίλου κι έχασαν τη ζωή τους κι οι δυο. Εκτιμούμε την υπομονή σας γιατί κι εμείς είμαστε σοκαρισμένοι και απίστευτα θλιμμένοι μ’ αυτά τα νέα. Σας ευχαριστούμε που προσεύχεστε για την οικογένεια και τους φίλους του, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας ενημερώσουμε για το πού μπορείτε να στέλνετε τα συλλυπητήριά σας.

Το στούντιο της Universal Ο Πολ ήταν πραγματικά ένα από τα πιο αγαπημένα και σεβαστά μέλη της κινηματογραφικής μας οικογένειας για 14 χρόνια κι η απώλειά του είναι πλήγμα για μας, για όλους όσους συμμετέχουν στις ταινίες «Fast and Furious» και στους αναρίθμητους fans του. Στέλνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πολ.

Βιν Ντίζελ Αδελφέ μου θα μου λείψεις πάρα πολύ. Δεν έχω λόγια. Ο ουρανός κέρδισε ένα νέο Αγγελο. Αναπαύσου με ειρήνη.

Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον Ολη μου η δύναμη, η αγάπη και η πίστη στην οικογένεια Γουόκερ, αυτές τις σπαρακτικές στιγμές. Αντλούμε τη δύναμή μας από το φως του. Σ’ αγαπώ αδελφέ μου.

walker01walker02walker03walker04walker05walker06walker07walker08walker09walker10