Buzz

Ανυπομονείτε… μια εβδομάδα λιγότερο για το «Fast & Furious 7»

στα 10

Για τις 3 Απριλίου προγραμματίζεται τελικά το «Fast & Furious 7», η ταινία που αντί να σταματήσει, λόγω ζωής και θανάτου, είναι έτοιμη για το κοινό της πιο γρήγορα απ’ το αναμενόμενο.

Ανυπομονείτε… μια εβδομάδα λιγότερο για το «Fast & Furious 7»

Το «Fast & Furious 7» θα έβγαινε στο σινεμά αυτόν τον Ιούλιο, αυτές τις μέρες για την ακρίβεια, ως το πιο επιθετικό block buster του καλοκαιριού του 2014. Τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά, ο ξαφνικός θάνατος του Πολ Γουόκερ ακινητοποίησε την παραγωγή, μέχρι που με τη βοήθεια του cgi και των ίδιων των αδελφών του ηθοποιού, Κόντι και Κέιλεμπ, που τον αντικατέστησαν σε ορισμένες σκηνές, η ταινία ξαναέβαλε μπροστά τις μηχανές της, με σκοπό να είναι έτοιμη στις 10 Απριλίου 2015. Και να που τώρα τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και το «Fast & Furious 7» θα παρκάρει στα σινεμά του κόσμου και μια εβδομάδα νωρίτερα από την προβλεπόμενη, στις 3 Απριλίου της ερχόμενης χρονιάς.

Στην έβδομη περιπέτεια του franchise επιστρέφει φυσικά το γνωστό team με επικεφαλής τους Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ και τη Μισέλ Ροντρίγκες που ξαναζωντάνεψε πέρσι, με νέες προσθήκες μεγάλου εκτοπίσματος, από τους Τζιμόν Χούνσου και Τζέισον Στέιθαμ. Με την ολοκλήρωσε των γυρισμάτων, μόλις χθες, ο Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον (που σε λίγο θα δούμε ως «Ηρακλή»), αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στο instagram, προφανώς συγκινημένος και με ομαδική φωτό που μπορείτε να δείτε παρακάτω: «Η τελευταία μου μέρα. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από την αποχαιρετιστήρια αγάπη που μου έδειξε το συνεργείο μου. Ηταν τιμή μου να δουλέψω μ’ ένα τόσο ακούραστο κι εκπληκτικό συνεργείο. Μπορεί τα ονόματά τους να μην είναι αναγνωρίσιμα στο ευρύ κοινό, αλλά θα είναι ΠΑΝΤΑ αστέρια για μένα. Με πολλή αγάπη και σεβασμό σε όλους σας… θα τα πούμε στο δρόμο με τα κίτρινα τούβλα. Σ’ έναν άλλο τόπο. Μια άλλη φορά. #ThankUForAllYourWork.»

Περισσότερα για το «Fast & Furious 7»:

ff