Buzz

«Ι am Hercules»! O The Rock ξαναγράφει (με θόρυβο) την ελληνική μυθολογία

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ από το «Hercules» του Μπρετ Ράτνερ είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε: ένα φασαριόζικο, τίγκα στα ειδικά εφέ και στα μούσκουλα του The Rock υπερθέαμα που βροντοφωνάζει ήδη από τώρα στο παγκόσμιο box-office.

«Ι am Hercules»! O The Rock ξαναγράφει (με θόρυβο) την ελληνική μυθολογία

Update 03.06: Δείτε στο τέλος του κειμένου το ολοκαίνουριο τρέιλερ του «Hercules».

Τι απέγινε ο Ηρακλής όταν ολοκλήρωσε με επιτυχία και τους δώδεκα άθλους του - εκτός από μια άθλια ταινία που κανείς δεν θυμάται ούτε καν ότι βγήκε στις αίθουσες πριν λίγο καιρό;

Εγινε τυχοδιώκτης μισθοφόρος που αναλάμβανε αποστολές με το κομμάτι κι έμοιαζε με τον Ντουέιν Τζόνσον (The Rock για τους φίλους). Κάπως έτσι, τουλάχιστον, κυλά η ιστορία στη νέα ταινία του Μπρετ Ράτνερ, «Hercules», που διασκευάζει τα κόμικς του Στιβ Μουρ που έχουν κυκλοφορήσει από τη Radical Comics. Στην ιστορία, ο ημίθεος Ηρακλής, γιος του Δία, προσλαμβάνεται από το βασιλιά της Θράκης και την (όμορφη) κόρη του για να εκπαιδεύσει το στρατό του να γίνει αιμοχαρής κι ανίκητος, ώστε να καταπνίξει τις απόπειρες ανεξαρτησίας ενός γείτονα τυράννου.

Ή πιο απλά πως το Χόλιγουντ επενδύει ακόμη μια φορά στην αρχαία ελληνική μυθολογία, δυναμώνοντας το volume, τερματίζοντας τα ειδικά εφέ (μια Λερναία Υδρα ναααα, με το συμπαθειο) και στέλνοντας την τεστοστερόνη σε επίπεδα... θρυλικά.

2

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ - με ένα από τα χειρότερα voice over στην ιστορία των τρέιλερ που υποψιαζόμαστε πως είναι και σκηνή από την ταινία - και βάλτε τις φωνές:


**Update 03.06**: Δείτε στο τέλος του κειμένου το ολοκαίνουριο τρέιλερ του «Hercules».

Διαβάστε ακόμη: