Buzz

«Γίνε ο άντρας που έμελλε να γίνεις, Χέρκουλιζ!»

στα 10

Ο Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον τουιτάρει φωτογραφίες του κινηματογραφικού «Ηρακλή» που βρίσκεται σε γυρίσματα στη Βουδαπέστη.

«Γίνε ο άντρας που έμελλε να γίνεις, Χέρκουλιζ!»

Τι απέγινε ο Ηρακλής όταν ολοκλήρωσε με επιτυχία και τους δώδεκα άθλους του; Εγινε τυχοδιώκτης μισθοφόρος που αναλάμβανε αποστολές με το κομμάτι κι έμοιαζε με τον Ντουέιν Τζόνσον (The Rock για τους φίλους). Κάπως έτσι, τουλάχιστον, κυλά η ιστορία στη νέα ταινία του Μπρετ Ράτνερ, «Hercules: The Thracian Wars», που διασκευάζει τα κόμικς του Στιβ Μουρ που έχουν κυκλοφορήσει από τη Radical Comics. Στην ιστορία, ο ημίθεος Ηρακλής, γιος του Δία, προσλαμβάνεται από το βασιλιά της Θράκης και την (όμορφη) κόρη του για να εκπαιδεύσει το στρατό του να γίνει αιμοχαρής κι ανίκητος, ώστε να καταπνίξει τις απόπειρες ανεξαρτησίας ενός γείτονα τυράννου.

Η ταινία βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε γυρίσματα στη Βουδαπέστη και ο Ντουέιν Τζόνσον, που υποβάλλεται σε καθημερινά 3ωρα sessions μακιγιάζ και προσθετικών, γιατί ούτε καν αυτός δεν είναι μεγάλος και δυνατός σαν τον Ηρακλή, ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter την πρώτη επίσημη φωτογραφία (δείτε την παρακάτω) από το αγαπημένο αξεσουάρ του ήρωα, την περικεφαλαία του, σχεδιασμένη από τον σκηνογράφο Ζαν-Βενσάν Πιζό, όπως κι ολόκληρο το μυθολογικό σύμπαν της ταινίας.

Στο φιλμ, εκτός από τον Ντουέιν Τζόνσον, πρωταγωνιστούν ο Τζον Χερτ ως Βασιλιάς της Θράκης και οι Ρούφους Σιούελ, Ιαν ΜακΣέιν, Τζόζεφ Φάινς και Ινγκριντ Μπόλσο Μπερνταλ: διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Hercules: The Thracian Wars» εδώ. Η ταινία, αν ολοκληρώσει με επιτυχία τον άθλο της, θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες στις 25 Ιουλίου 2014, δηλαδή σ’ ένα χρόνο από τώρα.

hercules

Εν τω μεταξύ κι ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται, ο Ντουέιν Τζόνσον συνεχίζει να μας προμηθεύει με κλεφτές ματιές στο φιλμ, δείχνοντας μας τα σκηνικά, τους στρατιώτες της Θράκης, τους αντιπάλους του, αλλά και την λεοντή ή το ρόπαλο του ήρωά του.

hercules

hercules

hercules

hercules

hercules

hercules

hercules

Και τώρα μια πρώτη ματιά στους χαρακτήρες των Τζόζεφ Φάινς και Τζον Χερτ, με τον τελευταίο να υποδύεται στο φιλμ, τον βασιλιά της Θράκης.

hercules