Buzz

Ερχεται ο «Ηρακλής». Και είναι σκληρός σαν Rock

στα 10

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο μυθικός Ελληνας ήρωας. Ο Μπρέτ Ράτνερ σκηνοθετεί. Και τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Στη Βουδαπέστη.

Ερχεται ο «Ηρακλής». Και είναι σκληρός σαν Rock

Βασισμένο στην Ελληνική μυθολογία όπως αυτή πέρασε στα graphic novels του Στιβ Μουρ με ήρωα τον Ηρακλή, η ταινία του Ράντερ, ετοιμάζεται για τις αίθουσες σε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο από τώρα, στις 25 Ιουλίου του 2014.

Βασισμένο στο κόμικ του Μουρ «Hercules: The Thracian Wars» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τοποθετεί τον ήρωα σε έναν κόσμο που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα της αρχαίας Ελλάδας και λιγότερο στον υπερφυσικό κόσμο της μυθολογίας.

Τα κόμικ του Μουρ εντ τούτοις περιγράφουν ξεκάθαρα τον Ηρακλή σαν γιο του Δία και έναν άνθρωπο με δυνάμεις πέρα από τις φυσιολογικές, όμως δεν είμαστε σίγουροι πως τα έχουν διασκευάσει για το σινεμά οι Ράιαν Κόνταλ και Ιβαν Σπηλιοτόπουλος που ανέλαβαν να γράψουν το σενάριο.

Στο graphic novel του «Hercules: The Thracian Wars» πάντως, «ο Ηρακλής, και οι σύντροφοί του καλούνται να μεταμορφώσουν τον στρατό της Θράκης σε μια μηχανή πολέμου, μόνο και μόνο για να βυθιστούν σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες. Μια εμπειρία που θα δείξει στον Ηρακλή πόσο μακρυά από τον ηρωικό εαυτό του έχει βρεθεί και τι θα πρέπει να κάνει για να κερδίσει την λύτρωση του».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν λίγες μόλις μέρες και στο φιλμ, εκτός από τον Ντουέιν Τζόνσον, πρωταγωνιστούν ακόμη οι Ιαν ΜακΣέιν, Ρούφους Σίγουελ, Τζόζεφ Φάινς, Πίτερ Μούλαν, Τζον Χερτ και Ρεμπέκα Φέρκιουσον.

Ο ίδιος ο Ντουέιν Τζόνσον, πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter την παρακάτω φωτογραφία από την μεταμόρφωσή του σε Ηρακλή στα χέρια «βραβευμένων με Οσκαρ make-up artists και κομμωτών», μια διαδικασία που όπως γράφει διαρκεί 3 ώρες κάθε μέρα.

1

Update 08/09/13: Ο πρωταγωνιστής μας προσφέρει μια ακόμη φωτογραφία

1

1

1

1

1

1

1