Buzz

«Ενα φανταστικό αντίο στον Πολ Γουόκερ»: Οσα είπαν οι πρώτοι θεατές του «Furious 7»

στα 10

Με μια συγκινητική προβολή έκπληξη στο Φεστιβάλ South By Soutwest έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του το «Furious 7» αποδεικνύοντας πως τα αυτοκίνητα πετάνε και πως ο Πολ Γουόκερ είναι ακόμη ανάμεσά μας.

«Ενα φανταστικό αντίο στον Πολ Γουόκερ»: Οσα είπαν οι πρώτοι θεατές του «Furious 7»

To βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου έγινε στο Φεστιβάλ SXSW στο Οστιν του Τέξας η παγκόσμια πρώτη του «Furious 7», της τελευταίας ταινίας του saga του «Fast & the Furious» που αποτελεί ταυτόχρονα και το μεγάλο αντίο στον πρωταγωνιστή του Πολ Γουόκερ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το Νοέμβριο του 2013 και αντικαταστάθηκε στις εναπομείνασες σκηνές που έπρεπε να γυρίσει από τα αδέρφια του Κάλεμπ και Κόντι.

Ο κόσμος ήταν πολύς που περιμένε για ώρα να παρακολουθήσει τη θεαματική περιπέτεια και να πει με αυτόν τον τρόπο το δικό του αντίο στον Πολ Γουόκερ, με τον παραγωγό Νιλ Μόριτζ να προλογίζει την ταινία μέσα σε κλίμα συγκίνησης, παρακαλώντας ταυτόχρονα το κοινό να μην αποκαλύψει πράγματα για την ταινία και για τη μοίρα του ήρωα που υποδύεται ο Γουόκερ, του Μπράιαν Ο' Κόνερ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Το πρώτο clip του «Furious 7» είναι, απλώς, αποθεωτικό

«Ξέρω ότι ο Πολ Γουόκερ θα χαμογελάει μαζί μας. Χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο, αδερφό και σύντροφο κατά τη διάρκεια αυτής της ταινίας. Οταν αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την ταινία, ήμασταν αποφασισμένοι να τιμήσουμε τη μνήμη του», δήλωσε ο Νιλ Μόριτζ που ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν, τον σεναριογράφο Κρις Μόργκαν και έναν από τους πρωταγωνιστές, τον Ταιρέζ Γκίμπσον.

Η πρώτη εμφάνιση του Πολ Γουόκερ στην ταινία, πέντε λεπτά περίπου μετά την εναρξή της, συνάντησε το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού, ενώ στην προβολή δεν έλειψαν τα δάκρυα που κατέληξαν νομοτελειακά στο γεγονός πως όλο το φιλμ είναι αφιερωμένο στον Πολ Γουόκερ.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν θερμές με το κοινό να σέβεται την προτροπή του Μόριτζ να μην αποκαλύψει τι τελικά συμβαίνει στον Ο' Κόνερ στην ταινία, ενώ οι πρώτες κριτικές μιλούν ήδη για μια συγκινητική, ανεπιτήδευτή, καθαρή και χορταστική περιπέτεια που αποδεικνύει περίτρανα πως τα αυτοκίνητα... πετούν, αναφερόμενες στην επίμαχη εντυπωσιακή σκηνή με τα οχήματα που «το σκάνε» από ένα αεροπλάνο.

#Furious7 was amazing! Great crowd! Waited in line for three hours and the movie didn't end till 245AM. #noregrets #rideordie

A photo posted by Angela de Leon (@adl113) on

One of my proudest moments introducing #FURIOUS7 my friends and more importantly my #FastFamily its love..... It's a LOT of love out there.... Tonight we felt the love in Austin!!!!! South by Southwest thank you for the LOVE!!! #SXSW

A photo posted by TYRESE (@tyrese) on


Δείτε εδώ και ένα νέο διεθνές (νοτιοκορεάτικο για την ακρίβεια) τρέιλερ του «Furious 7» με ακόμη περισσότερα γκάζια:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: