Buzz

Ο Σκοτ Ιστγουντ αφιερώνει στον Πολ Γουόκερ τη συμμετοχή του στο «Fast 8»

στα 10

Τα νέα είναι λοιπόν τρία: ότι ο Σκοτ Ιστγουντ θα παίξει στο «Fast 8», ότι ο Σκοτ Ιστγουντ ήταν φίλος με τον Πολ Γουόκερ, ότι ο Σκοτ Ιστγουντ βρήκε την ταινία που θα τον κάνει τον σταρ που θα έπρεπε να είναι.

Ο Σκοτ Ιστγουντ αφιερώνει στον Πολ Γουόκερ τη συμμετοχή του στο «Fast 8»

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σκοτ Ιστγουντ είναι ο γιος του Κλιντ Ιστγουντ (ακόμη κι αν δεν το ξέρατε, η ομοιότητά τους είναι... ανατριχιαστική). Και επίσης, ο Σκοτ Ιστγουντ είναι αυτός εδώ ο άνθρωπος που μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει ο σταρ που θα έπρεπε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το φανατικό κοινό που περιμένει με ανυπομονησία την κάθε νέα του εμφάνιση.

Scott Eastwood 607

Η είδηση ότι θα συμμετέχει στο καστ του «Fast 8» - ακριβώς το ίδιο θα κάνει και η Σαρλίζ Θερόν, ευτυχώς για όλους μας - συνοδεύτηκε από ένα σημείωμά του στο instagram, όπου ουσιαστικά ο 30χρονος Ιστγουντ αφιερώνει στον κολλητό του Πολ Γουόκερ τη μεγάλη του χαρά («ένα όνειρο που βγήκε αληθινό») για το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα σηκώσουν το βάρος της όγδοης συνέχειας του «Fast & the Furious», πρώτης μετά το θάνατο του πρωταγωνιστή της.

«Είναι πολύ δυσκολο να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το επόμενο Fast & Furious. Για μένα αυτή η σειρά ταινιών είναι κάτι περισσότερο από ένα franchise. Είναι μια κληρονομιά. Αυτοί οι σπουδαίοι ηθοποιοί που παίζουν μαζί για τόσα χρόνια έχουν γίνει μια οικογένεια και δεν μπορώ να περιμένω να γίνω κι εγώ μέλος της. Ο Πολ ήταν στενός μου φίλος. Κάναμε μαζί σερφ, ταξιδεύαμε μαζί και ήταν για μένα ένα υπόδειγμα ζωής και ένας άνθρωπος που με επηρέασε μεγαλώνοντας. Ηταν κάτι σαν μεγάλος μου αδερφός. Για μένα το να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας, της ιστορίας του Πολ και στην οικογένεια του είναι σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»

Δείτε ακόμη: «Fast & Furious» - Και κάπως έτσι πέρασαν 15 χρόνια

Scott Eastwood 607

O Σκοτ Ιστγουντ, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, θα παίζει ένα χαρακτήρα στην ομάδα του Κερτ Ράσελ, έναν άλλο ήρωα της παιδικής του ηλικίας: «Ανυπομονώ να μάθω ένα δύο πράγματα από έναν τόσο αυθεντικό και cool τύπο. Βιν Ντίζελ σ' ευχαριστώ για τη στήριξη. Πολ θα σε κάνω περήφανο.»

Ελπίζουμε περισσότερο περήφανο απ' όσο θα ένιωσε βλέποντας την πιο μεγάλη επιτυχία του Σκοτ Ιστγουντ μέχρι σήμερα που δεν ήταν άλλο από το «The Longest Ride», βασισμένο σε best-seller του Νίκολας Σπαρκς.

Scott Eastwood 607

Το σενάριο του «Fast 8» υπογράφει ο Κρις Μόργκαν κι η ταινία θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες σ' ένα χρόνο, στις 14 Απριλίου 2017.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: