Buzz

Η Ελεν Μίρεν πατάει γκάζι για το «Fast 8»!

στα 10

H Dame Μίρεν θα δώσει λίγη από την οσκαρική λάμψη (και τον τσαμπουκά) της στο ιλιγγιώδες franchise του «Fast & Furious».

Η Ελεν Μίρεν πατάει γκάζι για το «Fast 8»!

Ναι, είναι πια γεγονός, η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. Και ποιος θα μπορούσε αλήθεια να της πει όχι;

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, η Ελεν Μίρεν είχε δηλώσει ξεκάθαρα σε συνέντευξή της ότι επιθυμούσε διακαώς να παίξει στο δημοφιλές franchise, ομολογώντας την αγάπη της τόσο για τη σειρά, όσο και για τα αυτοκίνητα: «Η μεγαλύτερή μου φιλοδοξία θα ήταν να είμαι σε μια ταινία της σειράς "Fast & Furious". To έχω ξαναπεί πολλές φορές, αλλά κανείς ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Πρέπει να ομολογήσω πως ο Βιν Ντίζελ είναι ευφυής. Αγαπώ τον Βιν Ντίζελ. Είναι ένας υπέροχος τύπος, έξυπνος – τον αγαπώ. Είναι εξαιτίας του που θέλω να παίξω σε μια ταινία της σειράς, αλλά και για την οδήγηση».

Διαβάστε ακόμη: Χειμερινά λάστιχα! Το «Fast 8» κάνει κόντρες στην Ισλανδία

Helen Mirren 2

Από τότε τίποτα άλλο δεν ακούστηκε σχετικά, όμως σήμερα, σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στο Elle με αφορμή την ψηφιακή κυκλοφορία του «Eye In the Sky», η Μίρεν όλως τυχαίως επιβεβαίωσε για πρώτη φορά επίσημα την παρουσία της στο «Fast 8», όπου θα συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον αγαπημένο της, Βιν Ντίζελ, και τους Ντουέιν Τζόνσον, Σαρλίζ Θέρον, Σκοτ Ιστγουντ, Κερτ Ράσελ και Τζέισον Στέιθαμ.

«Μου αρέσει να κάνω σοβαρά πράγματα. Φυσικά, τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, πρόκειται να κάνω και το “Fast and Furious 8”. Αλλά θα το κάνω για τη διασκέδαση του πράγματος. Οπότε ίσως αυτό να είναι που θέλω να κάνω. Λίγη διασκέδαση και μερικές ουσιαστικές, σοβαρές, σημαντικές ταινίες. Πάντοτε λάτρευα την οδήγηση, είπα “θα το κάνω, αλλά μόνο αν μου επιτραπεί να οδηγώ, αν οδηγώ μέσα στην ταινία”. Αλλά θα δούμε. Θα δούμε πώς θα προκύψει».

Εμείς ανυπομονούμε ήδη να τη δούμε πίσω από το τιμόνι να τα δίνει όλα... όπως κάνει πάντοτε.

Διαβάστε ακόμη

Fast 8 poster