Buzz

«I'm Patrick Swayze»: 10 χρόνια από το θάνατο του

στα 10

Ενα ντοκιμαντέρ θυμίζει ότι, όταν έχεις χαρίσει φως στο πέρασμά σου, ούτε ο θάνατος «puts you in the corner». Δείτε το trailer.

«I'm Patrick Swayze»: 10 χρόνια από το θάνατο του

Στις 18 Αυγούστου, ο Πάτρικ Σουέζι θα έκλεινε τα 67 του χρόνια - αν η ζωή δεν ήταν τόσο άδικη και τόσο τραγική. Καρκίνος στο πάγκρεας και ο «Ορι» των «Βόρειων και Νότιων», ο «Τζόνι» του «Dirty Dancing» και (πόσο ειρωνικό) ο αδικοχαμένος σύζυγος και φάντασμα του «Ghost» δεν υπάρχει πια. Και πέρασαν ήδη 10 χρόνια.

Διαβάστε κι αυτό: «Dirty Dancing»: 5+1 trivia που δεν γνωρίζετε για την ταινία που γιορτάζει τα 32 της χρόνια

Αυτό τον Αύγουστο, ανήμερα στα γενέθλιά του, θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount Network το ντοκιμαντέρ «I am Patrick Swayze» για τη ζωή και το έργο του ηθοποιού, χορευτή (τυχαίο το "sway" πρωτο συνθετικό του επιθέτου του;), πρωταθλητή πολεμικών τεχνών, και (γέννημα θρέμα τεξανού) καουμπόη.

Εκτός από υλικό από δικές του παλιότερες συνεντεύξεις, στιγμιότυπα από γυρίσματα των διάσημων τανιών του (από την «Priscilla Βασίλισα της Ερήμου» μέχρι το «Youngblood» και το «Road House») και φωτογραφίες αρχείου, για τον Σουέζι μιλούν συνεργάτες, σκηνοθέτες και συμπρωταγωνιστές του - από την Τζένιφερ Γκρέι και την Ντεμί Μουρ, μέχρι τον Ρομπ Λόου και τον Σαμ Ελιοτ.

Δείτε το trailer:


Διαβάστε περισσότερα: