Buzz

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πάει στο Χόλιγουντ

στα 10

Αν μιλάμε για ρόλους που μπορούν να χτίσουν μια καριέρα, δεν θα βρείτε καλύτερο από αυτόν την νεαρής πρωταγωνίστριας στο «Η Ζωή της Αντέλ». Οπότε, το επόμενο βήμα, δεν αποτελεί έκπληξη.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πάει στο Χόλιγουντ
H Αντέλ κοιτάζει μπροστά

Μπορεί να μην έχει ακόμη κλείσει κάποια ταινία, αλλά η νεαρή Γαλλίδα ηθοποιός, απέκτησε μόλις Αμερικάνο ατζέντη στο πρακτορείο CAA, ένα από τα μεγαλύτερα agencies του Χόλιγουντ. Δεν θα είναι μόνη, αφού η CAA εκπροσωπεί κι άλλους γάλλους σταρ όπως η συμπρωταγωνιστριά της στη «Ζωή της Αντέλ» Λέα Σείντού, την Μαριόν Κοτιγιάρ, την Μπερενίς Μπεζό, τον Ομάρ Σι, ή τον Ζαν Ντιζαρντέν.

Αν κρίνουμε από την πορεία των παραπάνω στο αμερικάνικο σινεμά το μέλλον προβλέπεται λαμπρό κι επί αμερικάνικου εδάφους για τη νεαρή Αντέλ, αφού η Σειντού μετρά ήδη μια εμφάνιση στο «Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα», o Ντιζαρντέν έχει έναν ρόλο στο «Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε, η Κοτιγιάρ είναι πλέον σταρ και για τους Αμερικάνους θεατές, ενώ ο Ομάρ Σι ετοιμάζεται για το πρώτο του franchise με τον ρόλο του στο «X- Men Days of Future Past». Τα πράγματα για την Εξαρχόπουλος πιθανότατα θα είναι ακόμη πιο εύκολα, αφού στο περασμένο φεστιβάλ των Καννών έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση στην ταινία του Κεσίς, όχι μόνο λόγο του «σκανδάλου» των τολμηρών ερωτικών σκηνών, αλλά κυρίως με την εξαιρετική της ερμηνεία.

«Η Ζωή της Αντέλ» έχει ήδη αποκτήσει διανομή στην Αμερική ενώ η πρώτη του προβολή στην Ελλάδα, θα γίνει στις Νύχτες Πρεμιέρας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Θυμηθείτε εδώ όσα δήλωσε η Αντέλ Εξαρχόπουλος στο Flix κατά τη διάρκεια του 66ου Φεστιβάλ Καννών, μάθετε περισσότερα για το πώς έφτασε μέχρι εδώ, διαβάστε τη γνώμη μας για τη «Ζωή της Αντέλ» και όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας αμέσως μετά την πρώτη προβολή της στο Φεστιβάλ.